AppStudio for ArcGIS Sign in issues

374
6
Jump to solution
12-11-2018 11:29 AM
VanceRenforth2
New Contributor III

When I attempt to sign into the AppStudio for ArcGIS application I get a sign in box that says: Please copy this code, switch to your application and paste it there: with a random alphanumeric code. Why am I getting this, and where exactly am I supposed to be pasting this?

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Thanks for confirming. This is a known issue. But it is already fixed in the upcoming release AppStudio 3.2 which is scheduled for this week.

Nakul

View solution in original post

0 Kudos
6 Replies
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Are you getting this on an iOS device?

VanceRenforth2
New Contributor III

No, this is on a Dell laptop running Windows 7

0 Kudos
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

I am assuming you are using a custom application created using AppStudio. Could you please try downloading the sample OAuth + Biometric Authentication and see if you can reproduce the issue?

Thank you.

Nakul

0 Kudos
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Or are you trying to sign in to the AppStudio desktop using enterprise log in?

0 Kudos
VanceRenforth2
New Contributor III

Yes I am trying to sign into AppStudio desktop using my enterprise log in

0 Kudos
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Thanks for confirming. This is a known issue. But it is already fixed in the upcoming release AppStudio 3.2 which is scheduled for this week.

Nakul

0 Kudos