Styling in Web Scene

101
1
Jump to solution
03-23-2018 10:59 AM
AndrewZolnai
New Contributor III

I styled a polar projection dataset of wind force and direction in a 2D Map that post well in 3D Scene in ArcGIS Pro 2.1. When I publish it to a Web Scene, however,

- wind force attributes are honoured but not wind direction (arrows all point N)

- symbol set I created from SVG are fuzzy, whereas original symbols are OK

Am I missing something or is this a bug?

Web Scene: Scene Viewer 

Search CLIWOC_Antarctica* for more details, all CC BY-SA 3.0

Also written up on Mind the Map: CLIWOC data revisited, focus on Antarctica, Part II 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AndrewZolnai
New Contributor III

Resolved - my data source was local shape-file save off WFS, which made all feature attributes text! Attribute-driven symbol stlying worked in ArcMap but not when posted in AGOL or WebScene. A correct result is posted here for CLIWOC Arctic workflow (CLIWOC Antarctic left as-is and unshare on AGOL, as workflow was for desktop / web only a would-be-nice)

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
AndrewZolnai
New Contributor III

Resolved - my data source was local shape-file save off WFS, which made all feature attributes text! Attribute-driven symbol stlying worked in ArcMap but not when posted in AGOL or WebScene. A correct result is posted here for CLIWOC Arctic workflow (CLIWOC Antarctic left as-is and unshare on AGOL, as workflow was for desktop / web only a would-be-nice)

View solution in original post

0 Kudos