Ahoj všichni! Moje dcera mě prosí, abych přišla do její třídy a udělala něco. <\/EM>Brzy půjdu na mateřskou dovolenou a myslím, že to bude ideální čas na uspořádání návštěvy ve třídě. Vím, že chci prezentovat o GIS, ale problém je... Jak to udělat vzrušující\/zajímavé pro skupinu 5-6 letých dětí?<\/P>Některé z mých prvotních nápadů jsou:<\/P>Ukázat mapy, které možná už viděli (100 Acre Woods, mapa z Dora the Explorer atd.) a diskutovat o tom, co jsou mapy<\/LI>Vytvořit mapu našeho státu, pak našeho města, pak čtvrti školy a nakonec školy samotné, aby hádali, co mapy na každé úrovni ukazují<\/LI>Krátce mluvit o tom, co dělám v práci a jak je to super<\/LI>Přinést knihy o mapách, které si mohou prohlížet během volného času (nakoupila jsem jich hodně během Esri UC!)<\/LI>Překrýt tabuli (nebo podlahu) velkým kusem papíru a nechat celou třídu přispět k fiktivní mapě<\/LI>Najít nějaké tisknutelné aktivity související s mapami<\/LI>Vytvořit "leták", který si mohou odnést domů a který obsahuje odkazy na věci jako zábavné story maps, videa atd. a více informací o tom, co GIS je<\/LI><\/UL>Prosím, napište své vlastní nápady a odkazy níže! Určitě se podělím o to, jak to dopadlo. 🙂<\/span><\/P>