Jaký je stav programu Learn ArcGIS Student Program?
Tento program skončil.
Univerzitní studenti, kteří potřebují dlouhodobý přístup k ArcGIS, by měli
- Kontaktovat svého instruktora, poradce, geografický ústav, knihovnu nebo IT/podporu a zjistit, zda vaše univerzita poskytuje licence
- Pokud potřebujete další pomoc:
- Studenti zapsaní na univerzitách v USA mohou zkontrolovat Má moje univerzita ArcGIS? aplikaci a pro další informace o licencování poskytovaném univerzitou poslat e-mail US Esri Higher Ed Team
- Studenti zapsaní na neamerických univerzitách mohou kontaktovat svého distributora Esri (posuňte se dolů na "Not the office you're looking for?" a zadejte název země, kde se vaše univerzita nachází)
Ostatní, kteří hledají přístup k ArcGIS, mohou navštívit Možnosti přístupu k softwaru ArcGIS.
Co je součástí tohoto programu?
- (Neobchodní použití) Organizační účet ArcGIS Online (ekvivalent role vydavatele) včetně přístupu k Essential Apps, Field Apps a Office Apps
- (Neobchodní použití) Desktopový software ArcGIS Pro a rozšíření ArcGIS Pro (Poznámka: Tento program nezahrnuje ArcMap.)
- (Neobchodní použití) ArcGIS Business Analyst (desktop), ArcGIS Business Analyst Web a Mobile Apps (web) a software ArcGIS Insights
- Přístup ke všem zdrojům Learn ArcGIS
- 500 kreditů služby ArcGIS Online
Co mám dělat, pokud vypršelo mé pozvání k připojení k Learn ArcGIS?
Pošlete e-mail na learnarcgissupport@esri.com s vaším uživatelským jménem v předmětu. Buďte trpěliví až 24 hodin. Zkontrolujte svůj e-mail pro zprávu od ArcGIS Notifications pro resetování hesla. Jakmile aktualizujete heslo, budete mít přístup ke svému účtu Learn ArcGIS.
Jak najdu své uživatelské jméno?
1. Přejděte na ArcGIS.coma kliknětena Přihlásit se.
2. Na panelu přihlášení ArcGIS klikněte na Zapomněl jsem uživatelské jméno.
3. Zadejte e-mailovou adresu, kterou jste použili k registraci. Obdržíte seznam všech účtů spojených s tímto e-mailem. Ten, který končí na _LearnStudent , je vaše uživatelské jméno.
Jak resetuji své heslo?
1. Přejděte na ArcGIS.coma kliknětena Přihlásit se.
2. Na panelu přihlášení ArcGIS klikněte na Zapomněl jsem heslo. Zadejte své uživatelské jméno LearnArcGIS (končí _LearnStudent). Obdržíte e-mail s dočasným heslem na e-mailovou adresu, se kterou jste se registrovali.
3. Přejděte na ArcGIS.coma kliknětena Přihlásit se.
4. Na panelu přihlášení ArcGIS se přihlaste pomocí svého uživatelského jména a dočasného hesla. Poté budete vyzváni ke změně hesla.
Poznámka:Pokud jste při prvním přihlášení nenastavili bezpečnostní otázky, může dojít k prodlevě až 24 hodin.
Jak zjistím, zda můj počítač může spustit ArcGIS Pro desktop Windows software?
Pokud máte počítač s Windows, použijte tentotestk ověření, zda váš počítač splňuje systémové požadavky pro ArcGIS Pro.
ArcGIS Pro není podporován na Linux nebo MacOS, ale software lze spustit na zařízení MacOS pomocí dual boot přes BootCamp nebo běžící ve virtualizační platformě podporující požadovanou verzi DirectX nebo OpenGL.
Pokud nemůžete spustit desktopový software ArcGIS Pro, zvažte ArcGIS Online, který běží v webovém prohlížeči. Vyzkoušejte lekci Začínáme s ArcGIS Online.
Jak stáhnu ArcGIS Pro?
1. Klikněte na Přihlásit se na https://www.arcgis.com/index.html.
2. Zadejte své uživatelské jméno a heslo Learn ArcGIS.
Uživatelské jméno a heslo ArcGIS.<\/STRIKE><\/P>
Mám potíže s přihlášením nebo licencováním ArcGIS Pro.<\/STRIKE><\/H4>Pokud vidíte jednu z následujících zpráv, dokončete níže uvedené kroky:<\/STRIKE><\/P>Uživatelské jméno, které jste zadali, není členem této organizace.<\/EM><\/STRIKE><\/P>Váš účet nemohl být použit k autorizaci ArcGIS Pro, protože je to ArcGIS Public Account.<\/EM><\/STRIKE><\/P>Neplatné uživatelské jméno nebo heslo. ArcGIS Pro chce získat přístup k informacím o vašem účtu ArcGIS Online.<\/EM><\/STRIKE><\/P>Počet licencí přiřazených uživateli překračuje počet dostupných v mé organizaci.<\/EM><\/STRIKE><\/P>1. Klikněte Nakonfigurujte své možnosti licencování<\/STRONG>. <\/STRIKE><\/P>2. Nastavte Typ licence <\/STRONG>na Named User License<\/STRONG>.<\/STRIKE><\/P>3. Vyberte ArcGIS Online <\/STRONG>a nastavte URL<\/STRONG> na https:\/\/www.arcgis.com\/<\/A>.<\/STRIKE><\/P>
<\/STRIKE><\/P>4. Pokud se objeví okno s žádostí o zavření ArcGIS Pro, klikněte na OK<\/STRONG>.<\/STRIKE><\/P>5. Spusťte ArcGIS Pro.<\/STRIKE><\/P>6. Přihlaste se pomocí svého uživatelského jména a hesla Learn ArcGIS.
<\/STRIKE><\/P>Dále můžete najít řešení ve skupině
Podpora instalace ArcGIS Desktop<\/A> .<\/STRIKE><\/P>