Pokud máte zájem připojit se k beta programu ArcGIS Online, následujte tento odkaz: ArcGIS Online Early Adopter Program<\/A> <\/P><\/P>Některé z nových funkcí, které přicházejí do ArcGIS Online v červnové aktualizaci 2020, jsou:<\/P><\/P>Nový editor domovské stránky pro vytvoření posuvné webové stránky s poutavým obrázkem, vaším logem, popisným textem a galeriemi položek<\/LI>Vylepšení Map Viewer Beta<\/LI>Okamžitá konfigurace pro Nearby, Minimalist, Zone Lookup a Attachment Viewer<\/LI>Reporty pro administrátory<\/LI>Stránky s podrobnostmi o podvrstvách položek<\/LI><\/UL><\/P>Poznámka<\/STRONG><\/SPAN>: Následující blog popisuje ArcGIS Online Early Adopter Community (EAC) a proč byste mohli mít užitek z účasti v beta verzi: Co je ArcGIS Online EAC a proč se připojit? <\/A><\/SPAN><\/P><\/P>Dejte mi vědět jakékoli otázky nebo komentáře níže a Julia Shi<\/A>nebo já vám rádi pomůžeme. <\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Některé z nových funkcí, které přicházejí do ArcGIS Online v červnové aktualizaci 2020, jsou:<\/P>
Poznámka<\/STRONG><\/SPAN>: Následující blog popisuje ArcGIS Online Early Adopter Community (EAC) a proč byste mohli mít užitek z účasti v beta verzi:
Dejte mi vědět jakékoli otázky nebo komentáře níže a
Hey Peter Klingman,
Is there any news on if the ArcGIS Dashboard Beta will be rolled into ArcGIS Online as part of the June update? I'm quite keen for the Arcade functionality that is in the Dashboard Beta!
Thanks
Ben
Hey Ben Turrell, it will still be in beta at this release. The Online team is going to talk about this more at the ArcGIS Online Road Ahead session at the UC. I agree, Arcade in Dashboards is really exciting.
Thanks!
-Peter
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.