Michael Miller<\/A><\/P><\/P>
Dostávám chybu: "INTERSECTING_FEATURE: Input Feature or Value Info is null" při spuštění Attribute Assistant pro náš inventář značek a sloupů a nejsem si jistý, co tuto chybu způsobuje. Ačkoli FACILITYID byly správně vygenerovány pro obě třídy prvků Pole a Sign, Attribute Assistant selhal při aktualizaci pole ATTACHID značky s FACILITYID sloupu kvůli této chybě.<\/P>
<\/P>
Pozadí: <\/P>
Právě jsme začali používat nejnovější verzi (červen 2016) Attribute Assistant v ArcMap 10.3. Máme přes 9000 prvků sloupů, kterým byly dříve přiřazeny PoleID pomocí předchozí verze Attribute Assistant, a přes 15000 prvků značek, kterým byly také přiřazeny SignID (FACILITYID) a ATTACHID (z pole FACILITYID sloupu). S novým doplňkem AA jsem se ujistil, že jsem dodržel pokyny pro přejmenování starých konfiguračních souborů, odinstalaci\/přeinstalaci atd. <\/P>
<\/P>
S nedávnými sběry dat (terénní pracovníci používají Collector App k přidávání do tohoto inventáře) jsme měli přibližně 80 nových prvků sloupů a více než 150 nových prvků značek. Po odinstalaci\/instalaci nové verze Attribute Assistant jsem úspěšně prošel pracovním postupem přiřazení nových FACILITYID pro sloupy. Při spuštění nástroje na třídě prvků Sign však byly aktualizovány pouze FACILITYID a ATTACHID (Intersecting_Feature) zůstaly null. Provedli jsme veškerou péči a ujistili se, že naše prvky se protínají (značky jsou přichyceny ke sloupům), takže to nejsou geometrie.<\/P>
Ze záznamů pro pokus o záznam:<\/P>
<\/P>
Nastavení pořadí řazení: Pole - RUNORDER
Dotazování tabulky pro poslední hodnotu vrstvy: Transportation.DBO.Sign
Použitý dotaz: (TABLENAME = '*' OR TABLENAME = 'Sign' OR TABLENAME like 'Sign|*' OR TABLENAME like 'Sign|%') AND VALUEMETHOD = 'Last_Value'
Počet výsledků: 7
Hledání INSTALLDATE
Hledání TURNSTOCLOSE
Hledání OPERABLE
Hledání OWNEDBY
Hledání MAINTBY
Hledání FLOOR
Hledání INTERFLOOR
Dotazování tabulky pravidel pro vrstvu: Transportation.DBO.Sign
Použitý dotaz: (TABLENAME = '*' OR TABLENAME = 'Sign' OR TABLENAME like 'Sign|*' OR TABLENAME like 'Sign|%') AND ON_MANUAL = 1
Počet výsledků: 2
Procházení řádků
------------------------------------------------
Informace o řádku
Číslo řádku 1
Název tabulky: Sign
Název pole: FACILITYID
ValueInfo: SIGNID|8|SIGN-[seq]|True
ValueMethod: GENERATE_ID
Při vytvoření: 0
Při změně: 0
Kontrola omezení podtypu
Název pole: Facility Identifier byl nalezen na indexu: 33
Pokus: GENERATE_ID
Ukončeno: GENERATE_ID
Informace o řádku
Číslo řádku 2
Název tabulky: Sign
Název pole: ATTACHID
ValueInfo: Pole|FACILITYID|C|FALSE
ValueMethod: INTERSECTING_FEATURE
Při vytvoření: 0
Při změně: 0
Kontrola omezení podtypu
Název pole: Attachment ID byl nalezen na indexu: 32
Pokus: INTERSECTING_FEATURE
CHYBA: INTERSECTING_FEATURE: Input Feature or Value Info is null
Ukončeno: INTERSECTING_FEATURE
HOTOVO
---------------------------------------<\/PRE><\/P>Řádek 46 ukazuje chybu, i když mi není úplně jasné, na kterou Value Info se odkazuje a/nebo který vstupní prvek. Hodnota Info v Dynamické tabulce pro příslušné položky vypadá takto:<\/P>Sign; ATTACHID; INTERSECTING_FEATURE; Pole|FACILITYID|P|TRUE; False (při vytvoření); False (při změně atributu); True (pouze manuálně); 6 (váha pravidla);<\/LI>Sign; FACILITYID; GENERATE_ID; SIGNID|8|SIGN-[seq]|TRUE; False (při vytvoření); False (při změně atributu); True (pouze manuálně); 9 (váha pravidla);<\/LI>Pole; FACILITYID; GENERATE_ID; SIGNID|8|POLE-[seq]|TRUE; False (při vytvoření); False (při změně atributu); True (pouze manuálně); 10 (váha pravidla);<\/LI><\/UL>Poznámka: Každý sloup v inventáři má FACILITYID, takže vstupní prvek by neměl být nutně null..<\/P><\/P>Shrnutí:<\/P>-  Mám v mxd přítomny obě třídy prvků Sign i Pole<\/P>-  Zkoušel jsem vybrat jen prvky Sign potřebující aktualizace (nyní jen značky s NULL hodnotami v ATTACHID, protože SIGNId byly úspěšně vytvořeny), a také jsem zkoušel vybrat všechny značky v inventáři. Ani jedna možnost nefungovala<\/P>-  FACILITYID byly úspěšně vytvořeny jak pro POLES tak pro SIGNS (sloupy byly spuštěny první, ověřeno)<\/P>-  Nejnovější verze Attribute Assistant (červen 2016)<\/P>- Zkoušel jsem změnit C v hodnotě INTERSECTING_FEATURE na P, ale po spuštění manuálního pravidla AA jsem nebyl vyzván k zadání ; také jsem zkoušel jen "Pole|FACILITYID", ale to také nevyplnilo ATTACHID ve třídě Sign<\/P><\/P>Jakákoli pomoc bude velmi oceněna! Děkuji,<\/P>-Ryan<\/P><\/BODY><\/HTML>