Nemohu vytvořit funkční aplikaci Editor událostí. Po přihlášení se zobrazí následující chyba:

Snažím se postupovat podle stručných a možná zastaralých pokynů zde. Jasně jsem něco důležitého v konfiguraci přehlédl a hledám nápady.
Chyba naznačuje, že aplikace nemohla najít LRS síť, se kterou by mohla pracovat. Potvrdil jsem, že služba, kterou je nakonfigurováno používat, má LRS síť, se kterou mohu manipulovat v ArcGIS Pro.
Vytvořil jsem a publikoval mapu, která zahrnuje LRS Engineering Network spolu s jejími souvisejícími prvky, včetně Redline. Potvrdil jsem, že M a Z jsou v Redline zakázány. Úpravy prvků jsou povoleny.
Naštěstí server, který používám, měl předinstalovanou aplikaci Editor událostí, protože jsem nemohl najít stažení podle pokynů Event Editor Deployment Guide. V My Organization -> Downloads jsem nenašel žádný Event Editor.
Přikládám soubor config.json. Takto jsem vyplnil hodnoty uvedené v průvodci konfigurací:
- webmap: Nastaveno na ID webové mapy vytvořené a publikované pro úpravy událostí, získané z Portálu
- portalAppID: Nastaveno na ID aplikace Event Server registrované v Portálu
- portalURL: Nastaveno na ArcGIS portál na stejném serveru
- geometryServiceUrl: Nastaveno na lokální geometry server
- allowReconcileAndPost: true
- allowChangeVersions: true
- allowCreateVersions: true
- allowDeleteVersions: true
Přihlášení funguje správně, což podle mě znamená, že portalAppID a portalURL jsou v pořádku. Myslím, že problém musí být ve službách v publikované webové mapě.
Opakovaně jsem kontroloval, mapa má LRS síť:

Přikládám soubor config.json pro případ, že by někdo viděl chybu.