<\/HEAD>
Esri Community,<\/P>
<\/P>
Pozadí:<\/STRONG> Jsem data scientist. Můj background je tedy založen na statistických metodách, optimalizaci, heuristikách, strojovém učení, hlubokém učení atd. (tj. ne GIS). NICMÉNĚ, během posledních 1,5 roku se moje práce stále více zaměřuje na prostorová data oproti jiným formám dat. V důsledku toho jsem získal značné množství praxe s ArcGIS Pro a open-source GIS nástroji (např. GeoPandas).<\/P><\/P>Současný stav:<\/STRONG> Považuji se za data scientist, který je v procesu vývoje do role spatial data scientist<\/EM><\/STRONG>.<\/P><\/P>Můj cíl:<\/STRONG> Ideálně bych usiloval o certifikaci ArcGIS Spatial Data Scientist (SDS)... ale momentálně taková neexistuje
. Takže místo SDS certifikace chci získat kombinaci aktuálně dostupných certifikací/zkušebních testů, která by co nejvíce přiblížila koncept toho, čím by certifikace ArcGIS SDS byla, kdyby existovala. Dokončil jsem nedávný SDS MOOC od Esri a MILOVAL JSEM TO<\/STRONG><\/EM>, ale nyní hledám získat osvědčení, která mají větší váhu než MOOC.<\/P><\/P>Můj současný plán:<\/STRONG> Předem řeknu, že jsem v oblasti ArcGIS certifikací velmi nový. S tímto na mysli *myslím*, že nejvhodnější kombinace certifikací/zkušebních testů pro můj cíl je: ArcGIS Desktop Associate + ArcGIS API for Python Specialty Exam<\/EM>.<\/P><\/P>Co si o tom myslíte?<\/STRONG><\/EM><\/P><\/P>S ohledem na můj background a cíl může mi někdo poradit, zda je toto nejlepší mix certifikací/zkušebních testů? Pokud ne, prosím odpovězte s tím, co byste navrhli jako lepší cestu k získání osvědčení k dosažení mého cíle - otevřený všem návrhům!<\/EM><\/P><\/P>Předem děkuji za vaše promyšlené odpovědi!<\/STRONG><\/EM><\/P><\/BODY><\/HTML>