Mám mapu zde<\/A> která, pokud mohu soudit (otevřením v anonymním okně), je veřejně přístupná (jak by měla být -- každá vrstva, na kterou odkazuje, je sdílena veřejně, a ještě víc...). Nicméně, aplikace, která odkazuje na tuto mapu<\/A> a pouze<\/EM> na tuto mapu stále vyžaduje přihlášení, když se ji pokusím otevřít v anonymním okně, ať jsem zkoušel cokoli. Několikrát jsem se podíval do konfigurace aplikace a opravdu neodkazuje na nic<\/EM> jiného než na tuto jednu<\/EM> aplikaci, která se zdá fungovat. Nastavení by měla být sdílena s "každým," atd. Co ještě mohu udělat? Co mi chybí? <\/P><\/BODY><\/HTML>
Hi Jonah!
Maybe information in this thread can help you out? https://community.esri.com/thread/219837-arcgis-online-web-app-public-access-asking-for-login
I checked the Terms of Use on the item details page for the State Boundaries layer, and noticed that it says this:
Important Note: This item requires an ArcGIS Online organizational subscription or an ArcGIS Developer account and does not consume credits.
Will it work if you remove any layers where that message applies?
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.