Nebyl jsem si jistý, zda je správný způsob, jak to zveřejnit na fórech vyššího vzdělávání, takže to sdílím zde.<\/P>
Jedna věc, kterou mám na svém seznamu, je vytvořit funkční průvodce citacemi, jak citovat různé typy obsahu nebo jiné související zdroje (poděkování, poznámky atd.) ve StoryMaps. Toto se poměrně často objevuje při výuce demonstračních lekcí pro třídy, takže jsem tento semestr začal vytvářet průvodce.<\/P>
Průvodce citacemi pro StoryMaps<\/A><\/P>Toto je stále práce v procesu, takže se omlouvám, pokud jsem přehlédl nějakou zajímavou gramatiku\/formátování!<\/LI><\/UL>Nejde vždy o otázky "technického jak" to udělat, ale spíše o "jak by to mělo vypadat" - Kam bych měl dát citace? Existuje doporučený způsob, jak propojit výzkumný deník? Jak zahrnout licenci Creative Common? Myslím, že obecně lidé technickou část chápou, ale chtějí vidět příklady různých věcí.<\/SPAN><\/P>PSA - Také znovu doporučím použití Library Guides, pokud jste ve vyšším vzdělávání. Naše IT (akademická technologie) a knihovní oddělení jsou na mé instituci sloučeny, takže možnost používat LibGuides ke sdílení knihovních zdrojů a technologických zdrojů pro třídy mi mnohokrát pomohla.<\/SPAN><\/P>Doufám, že se všem daří dobře!<\/SPAN><\/P>
Nejde vždy o otázky "technického jak" to udělat, ale spíše o "jak by to mělo vypadat" - Kam bych měl dát citace? Existuje doporučený způsob, jak propojit výzkumný deník? Jak zahrnout licenci Creative Common? Myslím, že obecně lidé technickou část chápou, ale chtějí vidět příklady různých věcí.<\/SPAN><\/P>PSA - Také znovu doporučím použití Library Guides, pokud jste ve vyšším vzdělávání. Naše IT (akademická technologie) a knihovní oddělení jsou na mé instituci sloučeny, takže možnost používat LibGuides ke sdílení knihovních zdrojů a technologických zdrojů pro třídy mi mnohokrát pomohla.<\/SPAN><\/P>Doufám, že se všem daří dobře!<\/SPAN><\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.