V Microsoft Power Automate GCC se snažím nastavit webhook služby pro odeslání e-mailové zprávy „Když je záznam aktualizován ve feature layer“, ale URL pro „Načíst aktualizace, změny nebo smazání z feature layer“ je vždy prázdná. <\/P>
- Sledování změn dat (přidání, aktualizace, odstranění prvků) je povoleno<\/LI>
- Webhook se zobrazuje v ArcGIS Server Admin na stránce webhooků služby<\/LI>
- Webhook se zobrazuje v ArcGIS Portal na stránce Nastavení->Webhooks<\/LI>
- Webhook je uveden jako aktivní<\/LI>
- Služba je hosted feature layer view, ale zkoušel jsem to nastavit i na rodičovském hosted feature layer<\/LI>
- Zkoušel jsem použít přihlašovací údaje účtu vlastníka služby a hlavního správce webu pro nastavení konektoru ArcGIS Enterprise v Power Automate<\/LI>
- Smazal jsem a znovu vytvořil konektor ArcGIS Enterprise v Power Automate<\/LI>
- Zkoušel jsem „Když je záznam vytvořen ve feature layer“, ale výsledek byl stejný<\/LI>
- Stránka Stav oznámení webhooku služby je vždy prázdná<\/LI>
- V protokolech ArcGIS Server ani ArcGIS Portal nevidím nic při pokusu o spuštění webhooku<\/LI><\/UL>
Momentálně nemám další nápady. Zajímalo by mě, jestli jsem něco nepřehlédl, nebo jestli se jedná o chybu v konektoru. Upozorňuji, že webhook používá logic.azure.us a myslel jsem si, že Microsoft ukončil tuto URL koncem listopadu.<\/P>
<\/P>