Mít Indoors App pro místo konání UC bylo fantastické. Moc děkuji, že jste to udělali a implementovali můj nápad. Opravdu to pomohlo zážitku z UC a usnadnilo orientaci. Po praktickém používání během několika let na UC (aktuálně jsem na UC 2024, když toto píšu) jsem zjistil jednu věc, kterou bych si přál, aby aplikace uměla. Při plánování všech sezení, která chci navštívit (ukládání/oblíbené), je možné vidět polohu na mapě pouze jednoho sezení nebo místa najednou. Bylo by velmi užitečné vidět denní přehled sezení, která jsem si uložil. To by pomohlo lépe pochopit, kde se jednotlivá sezení nacházejí vůči sobě, a podle potřeby uživatele buď maximalizovat nebo minimalizovat chůzi a strategicky plánovat sezení, která mohou být blízko sebe. Tato funkční potřeba by mohla být splněna několika způsoby, začínaje některými mými nápady seřazenými podle klesající složitosti.<\/P>
- Povolit tuto funkci v mapě/aplikaci. Možná symbolizovat podle času sezení a/nebo pořadí uložení a zároveň symbolizovat podle patra (1,2,3).<\/LI>
- Zveřejnit/sdílet mapu používanou aplikací na AGOL, aby si uživatelé mohli přidat vlastní vrstvy nebo náčrty pro lepší plánování.<\/LI>
- Přidat do aplikace tiskový widget, pokud není možné nic z výše uvedeného (hrubá síla papírové mapy 😉<\/span>)<\/LI><\/UL>Rád bych lépe a optimálněji geograficky plánoval geografickou konferenci. Děkuji za zvážení!<\/P>