Ahoj, mám nějaká data, která používám k klasifikaci mapy v Power BI. Mapa je filtrována na základě hodnoty z jiného pole pomocí sliceru. Problém, který mám, je, že když vyberu hodnotu ze sliceru, vidím, že se hodnoty filtru aktualizují, ale mapa není překlasifikována.<\/P>
Předpokládal jsem, že mapa by měla být překlasifikována na základě toho, co bylo vybráno přes slicer, ale zdá se, že tomu tak není, tj. barevné rozlišení mapy a hodnoty legendy se nemění - barevné rozlišení mapy a hodnoty legendy jsou stále založeny na celém datovém souboru a ne na filtrovaných datech.<\/P>
Pro lepší vysvětlení problému jsem přiložil několik snímků obrazovky níže.<\/P>
Tento první snímek ukazuje data filtrovaná podle hodnoty sliceru 'Greater Sydney'.... všimněte si, že mapa a legenda jsou založeny na celém datovém souboru, zatímco filtr zobrazuje filtrované hodnoty na základě toho, co bylo vybráno ve sliceru.<\/P>
<\/span><\/P>Na tomto druhém snímku po výběru hodnoty sliceru 'Greater Melbourne' se mapa přiblížila na správné místo a filtr se aktualizoval zobrazující správné hodnoty, ale mapa nebyla překlasifikována - můžete vidět, že legenda je stále založena na celém datovém souboru.<\/P>
<\/span><\/P>Něco mi uniká? Nebo je to omezení či chyba? <\/P>Jakákoli pomoc bude velmi oceněna.<\/P>