Snažím se vytvořit nový automatizovaný cloudový tok v Microsoft Power Automate pomocí konektoru ArcGIS for Power Automate a jeho dostupných triggerů. Bez ohledu na to, který trigger použiji, když se pokusím vybrat feature layer, který má být sledován, obdržím následující chybovou zprávu: "Nelze získat hodnoty. Požadavek na dynamické volání selhal s chybou: Neočekávaná chyba při volání APIHubsRuntime API: ...". Snímek obrazovky s chybovou zprávou je níže.<\/P>
Potvrdil jsem, že konektor ArcGIS for Power Automate má správné přihlašovací údaje pro můj účet ArcGIS Online a je připojený. Mám prémiový účet Power Automate, takže i když je ArcGIS prémiový konektor, nemyslím si, že by to byl problém. Používám Power Automate ve vládním prostředí a všiml jsem si, že konektory dostupné v mém vládním účtu jsou omezené ve srovnání s těmi dostupnými v komerčních účtech, ale nejsem si jistý, zda by to mohlo způsobovat tyto problémy. Nakonec, pro úplnost, jsem schopen vytvářet toky s konektorem Survey123 bez jakýchkoli problémů. Uvědomuji si, že jsou to dva zcela odlišné konektory, ale zmiňuji to pro případ, že by to bylo relevantní.<\/P>
Nejsem si jistý, jestli mi něco neuniklo v krocích nebo nastaveních. Konektor Survey123 fungoval ihned po instalaci, takže jsem předpokládal, že konektor ArcGIS bude také. Zkrátka nemám momentálně žádné další nápady na řešení problémů. Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna.<\/P>
<\/span><\/P>