Snažím se přidat data do zbrusu nové FileGDB s UPDM 2020.<\/P>
Myslel jsem si, že použití nástroje AppendRoutes mi pomůže... víte... připojit trasy. Postupoval jsem následovně:<\/P>
1. Vytvořil jsem UPDM 2020 pomocí "Gas and Pipeline Data Management for ArcGIS Enterprise", provedl jsem nasazení verze 1.2 (obsahuje řešení nasazení UPDM pro verzi 2020).<\/SPAN><\/P>2. V jiné FGDB jsem vytvořil feature class pro uchování mých počátečních tras: definoval jsem požadovaná pole (podle dokumentace nástroje AppendRoutes😞<\/span> Název trasy a RouteId<\/P>3. Pak nástroj začal stěžovat, protože nemá ostatní pole.<\/P>4. Vytvořil a vyplnil další pole <\/P>Stále dostávám informace jako tuto:<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>5. Vytvořil jsem pole související s liniemi ve zdrojovém FC, a teď dostávám toto:<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Zajímá mě, co mi chybí.<\/P>Proč dokumentace říká, že ta pole jsou volitelná, ale nejsou? <\/P>Jak přidat trasy do UPDM 2020 FGDB?<\/P>Právě jsem našel tento příspěvek:<\/P>https://community.esri.com/t5/arcgis-pipeline-referencing-questions/append-routes-geoprocessing-tool-failing-in/m-p/842669#M42<\/P>díky @AyanPalit a starému kolegovi @JelmerAkkerman za jejich diskusi, myslím, že popsali řešení.<\/P>Ale jakmile jsem začal implementovat řešení, jeden z mých strachů se stal skutečností:<\/P>V nejnovější verzi ArcGIS Pro nelze tabulky APR tak snadno upravovat. Nejprve jsem pomocí nástroje Append přidal feature class do EngineeringNetwork, pak jsem udělal totéž pro vytvoření centerline (divné, že? Měl jsem jít nejdřív na centerline, ale každopádně, jsem v režimu "Všechno lze udělat"), ale když se pokusím upravit tabulku CenterlineSequence... Bumm:<\/P>
<\/span><\/P>Zase tady jsem...... Jak vyplnit tyto FC?<\/P> <\/P> <\/P>