Skip navigation
All Places >

ArcGIS Content - Esri Nederland

Log in to follow, share, and participate in this community.

Recent Activity

jbakESRI-NL-esridist
2018   17-10-2018  De BRT TOP250NL, TOP500NL en TOP1000NL zijn nu ook geüpdatet in de Datasets-groep met de data van september.   02-10-2018  De BRT-mapservice is geactualiseerd met de data van september. Daarnaast zijn de TOP50NL en de TOP100NL uit de BRT geactualiseerd en beschikbaar als file geodatabase via de Datasets-groep.   02-10-2018  De…
jvanderveldenESRI-NL-esridist
Eerder dit jaar hebben we de Verkeersongevallen dataset als content gepubliceerd. Ondanks het vervelende onderwerp is dit een heel rijke en interessante dataset met informatie over het soort ongeval, de gevolgen van dit ongeval en de omstandigheden van het ongeval. Voor beleidsmedewerkers kan deze informatie bijvoorbeeld heel waardevol zijn. Deze… (Show more)
jjltenkate
Ik snap niet wat ik kan doen met BAG 3D data vanuit de Living Atlas in ArcgisPro. Het is een hele mooie dataset en het ziet er prachtig uit, maar ik zou het graag willen exporteren, of naar multipatch, of een platgeslagen feature? Is dat mogelijk?   Het is voor mij erg onduidelijk wat ik aan die mooie BAG 3D datasets heb als ik het vervolgens… (Show more)
wjvierbergenesri-nl-esridist
27-09-2018 Binnenkort komt de nieuwe versie van de Collector App uit. In dit webinar vertel ik meer over de nieuwe mogelijkheden. Eén daarvan is het gebruik van vector tiled basiskaarten. Bekijk ook de Topo RD (vector tiled) als u zelf met de nieuwe Collector for ArcGIS app aan de slag wilt gaan.
Video preview image▶︎
Pieterjan.w_BrabantWater
Sinds jaar en dag stelt ESRI een BAG service ter beschikking met een dagelijkse bijwerkingsgraad. Blijkbaar is er in de loop van de tijd behoefte ontstaan om plan- en sloopgebouwen niet meer weer te geven in de service. Voor Brabant Water is dit een groot gemis, aangezien we aan plangebouwen vaak al leidingen kunnen relateren.   Als er nog meer… (Show more)
dmastwijkesri-nl-esridist
Voor de ArcGIS Online-update van september is er onder andere veel aandacht besteed aan ruimtelijke analyses en 3D in ArcGIS Online. Hieronder vindt u een greep uit de nieuwe functies. Lees meer
evandenbergesri-nl-esridist
Vandaag is de grote dag: de Esri Nederland GIS Conferentie gaat van start! Een gastspreker van Esri (Amerika) die hier vandaag aanwezig zal zijn is John Nelson. Om kwart voor drie geeft hij een sessie over Texture, Reality, and Fakeness in ArcGIS Pro Cartography. Gisteren was hij al in Nederland voor een een Preconference workshop: ‘Een Pro in… (Show more)
wjvierbergenesri-nl-esridist
Vector tiles hebben als voordeel ten opzichte van raster tiles dat ze altijd scherp zijn, dynamische labels hebben, weinig opslag vereisen én dat de opmaak achteraf door de gebruiker is aan te passen.   Vanaf juni 2018 biedt Esri Nederland ook een topografische kaart in het Rijksdriehoekstelsel aan als vector tiles, namelijk de Topo RD (vector… (Show more)
evandenbergesri-nl-esridist
12-09-2018 4orange, de specialist op het gebied van AVG-goedgekeurde consumentendata en Esri Nederland, wereldwijd marktleider in geografische informatiesystemen, starten per vandaag met het aanbieden van ‘intelligente’ kaartlagen. Voor het automotive-segment zijn twee dashboards beschikbaar gesteld, één voor laptop/tablet weergave en één voor…
Load more items