Unable to Apply Asset Package to Utility Network

633
3
Jump to solution
04-17-2018 06:34 AM
AndrewHargreaves2
Occasional Contributor III

Hi Howard Crothers‌, Paul LeBlanc‌, Hussein Nasser‌, gsarehdeveloper

I'm following the steps in Create a water utility network—Get Started | ArcGIS for Water  and have successfully created a new EGDB and User as well as stage a UN. However, upon attempting to apply the latest asset package I am receiving the below error:

Start Time: Tuesday, April 17, 2018 1:25:35 PM
Running script AssetPackageToUtilityNetwork...
ArcGIS Pro 2.1.2.10257
untools 2.1.0.1
Item Field OID Value Message Level
0 AssetType_StructureJunction_Crossing None None 2|Rail Domain does not match '2|Road' error
1 AssetType_StructureJunction_Crossing None None 3|Road Domain does not match '3|Rail' error
2 AssetType_StructureJunction_Pump Station None None 41|Pump Station Domain does not match '1|Pump Station' error
3 AssetType_WaterAssembly_Backflow None None 1|Double Check Detector Domain does not match '1|Backflow' error
4 AssetType_WaterAssembly_Blow Off None None 41|Automatic Domain does not match '1|Automatic' error
5 AssetType_WaterAssembly_Blow Off None None 42|Manual Domain does not match '2|Manual' error
6 AssetType_WaterDevice_Fire Hydrant None None 321|Dry Barrel Domain does not match '2|Dry Barrel' error
7 AssetType_WaterDevice_Fire Hydrant None None 322|Wet Barrel Domain does not match '1|Wet Barrel' error
8 AssetType_WaterDevice_Flow Valve None None 1|Air Gap Domain does not match '1|Altitude' error
9 AssetType_WaterDevice_Flow Valve None None 2|Altitude Domain does not match '1|Altitude' error
10 AssetType_WaterDevice_Flow Valve None None 3|Check Domain does not match '4|Check' error
11 AssetType_WaterDevice_Flushing and Blow Off None None 361|Automatic Flushing Domain does not match '3|Automatic Flushing' error
12 AssetType_WaterDevice_Flushing and Blow Off None None 363|Hydrant Domain does not match '2|Hydrant' error
13 AssetType_WaterDevice_Flushing and Blow Off None None 364|Post Hydrant Domain does not match '1|Post Hydrant' error
14 AssetType_WaterDevice_Meter None None 41|Bulk Domain does not match '7|Bulk' error
15 AssetType_WaterDevice_Meter None None 45|Industrial Domain does not match '3|Industrial' error
16 AssetType_WaterDevice_Meter None None 48|Residential Domain does not match '1|Residential' error
17 AssetType_WaterDevice_Pressure Valve None None 202|Air Release Domain does not match '3|Air Release' error
18 AssetType_WaterDevice_Pressure Valve None None 203|Combination Air Domain does not match '1|Combination Air' error
19 AssetType_WaterDevice_Pressure Valve None None 204|Pressure Limiting Domain does not match '6|Pressure Limiting' error
20 AssetType_WaterDevice_Pressure Valve None None 205|Pressure Reducing Domain does not match '4|Pressure Reducing' error
21 AssetType_WaterDevice_Pressure Valve None None 207|Pressure Sustaining Domain does not match '5|Pressure Sustaining' error
22 AssetType_WaterDevice_Pump None None 281|Booster Domain does not match '1|Booster' error
23 AssetType_WaterDevice_Pump None None 282|Chemical Domain does not match '13|Chemical' error
24 AssetType_WaterDevice_Station None None 241|Sample Station Domain does not match '1|Sample Station' error
25 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 42|Coupling Domain does not match '1|Coupling' error
26 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 43|Cross Domain does not match '19|Cross' error
27 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 44|Elbow Domain does not match '2|Elbow' error
28 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 45|End Cap Domain does not match '3|End Cap' error
29 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 46|Expansion Joint Domain does not match '4|Expansion Joint' error
30 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 47|Flange Domain does not match '5|Flange' error
31 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 48|Plug Domain does not match '18|Plug' error
32 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 49|Reducer Domain does not match '6|Reducer' error
33 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 50|Reducing Cross Domain does not match '16|Reducing Cross' error
34 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 51|Reducing Tee Domain does not match '17|Reducing Tee' error
35 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 53|Screw Domain does not match '10|Screw' error
36 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 54|Sleeve Domain does not match '15|Sleeve' error
37 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 55|Tap Domain does not match '14|Tap' error
38 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 57|Tee Domain does not match '7|Tee' error
39 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 58|Transition Domain does not match '8|Transition' error
40 AssetType_WaterJunction_Fitting None None 59|Weld Domain does not match '9|Weld' error
41 AssetType_WaterJunction_Service Connection None None 81|Commercial Domain does not match '2|Commercial' error
42 AssetType_WaterJunction_Service Connection None None 82|Fire Domain does not match '4|Fire' error
43 AssetType_WaterJunction_Service Connection None None 83|Industrial Domain does not match '3|Industrial' error
44 AssetType_WaterJunction_Service Connection None None 85|Residential Domain does not match '1|Residential' error
Failed to execute (AssetPackageToUtilityNetwork).
Failed at Tuesday, April 17, 2018 1:25:48 PM (Elapsed Time: 12.93 seconds)

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
MikeMillerGIS
Esri Regular Contributor

Need to remove the attribute domains. They are conflicting with the new ones.

View solution in original post

3 Replies
MikeMillerGIS
Esri Regular Contributor

Andrew, can you share your asset package?  Did you apply a beta asset package prior to this one?  It appears you have conflicts in AG/AT.  

0 Kudos
AndrewHargreaves2
Occasional Contributor III

Hi Michael Miller

It's the AP from the Solution that I'm attempting to apply by following the instructions here. As mentioned this is a new user with a fresh new UN. I did have a previous UN, under another user in this same GDB. I deleted both that user and their data, and intend to set this all up fresh using the latest AP. Is something lingering somewhere I need to clear out?

Thanks

0 Kudos
MikeMillerGIS
Esri Regular Contributor

Need to remove the attribute domains. They are conflicting with the new ones.

View solution in original post