REST End Point Still Showing Old Alias of Updated Field After Publishing

360
5
01-10-2019 11:40 AM
BehrouzHosseini
Occasional Contributor

Using ArcGIS 10.6 and ArcGIS Server 10.6.,  I have changed the Alias of a Feature Class to ObjectID like

and it is showing in the attribute table like

(After Saving and even re-booting the MXD) but when I publish the map as Map Service the output still showing old alias (FID)  in the Service REST end point!

Can you please let me know why this is happening and how I can fix this?

0 Kudos
5 Replies
MarisaClaggett
Occasional Contributor II

Hi Behrouz,

Are you overwriting a map service or publishing a new map service?  Also is this data located in an enterprise geodatabase or file geodatabase?

Thanks,

Marisa

0 Kudos
BehrouzHosseini
Occasional Contributor

Thanks for reply Marisa, I actually did both overwriting and publishing a new service but the result is same! The data is located on a File Geodatabase

0 Kudos
MichaelMiller2
Regular Contributor

Did you clear the browser cache?

0 Kudos
BehrouzHosseini
Occasional Contributor

Thanks for reply Michael, Yes I already cleared the browser cache (even after publishing a new Service!)

0 Kudos
RandallWilliams
Esri Regular Contributor

When you publish, are you choosing the option to write your data into the service definition, or do you register your data store using ArcCatalog/ArcGIS Server?

http://enterprise.arcgis.com/en/server/latest/publish-services/windows/overview-register-data-with-a...

0 Kudos