Select to view content in your preferred language

ArcGIS Web Adaptor 10.9.1: Configuring the Web Adaptor ends up with token and access issue,

406
2
06-13-2022 11:33 AM
JamalNUMAN
Legendary Contributor

ArcGIS Web Adaptor 10.9.1: Configuring the Web Adaptor ends up with token and access issue,

 

I couldn’t figure out why configuring the Web Adaptor ends up with token and access issue as per the screenshots below

 

"Failed to get administrator token from the server. Please verify that the specified server can be successfully accessed."

 

 

Clip_733.jpgClip_732.jpg

----------------------------------------
Jamal Numan
Geomolg Geoportal for Spatial Information
Ramallah, West Bank, Palestine
0 Kudos
2 Replies
JonEmch
Esri Regular Contributor

Hello Jamal,

   I would strongly encourage you to use the DNS / machine name to configure the WA, not the IP.

Keep on keeping on!
JamalNUMAN
Legendary Contributor

 

The issue here is not the machine name, localhost or IP. It appears to be related to https\http issues.

 

It should work with:

http://jamalnuman2/adaptor/webadaptor/server

 

but not with https:

https://jamalnuman2/adaptor/webadaptor/server

 

 

despite the fact that the services directory works with both http and https

http://jamalnuman2:6080/arcgis/rest/services

https://jamalnuman2:6443/arcgis/rest/services

 

 

Clip_749.jpgClip_750.jpgClip_751.jpgClip_752.jpgClip_753.jpg

----------------------------------------
Jamal Numan
Geomolg Geoportal for Spatial Information
Ramallah, West Bank, Palestine
0 Kudos