Unable to publish Tile Package to Host Tile Layer

932
5
Jump to solution
06-21-2019 06:14 AM
AlexanderVencill1
New Contributor II

I've uploaded a tile package from ArcPro to Portal, but when I attempt to publish it as a tile layer it gives me the option to publish, but clicking the publish button does nothing.

Is anyone else experiencing this issue?

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AlexanderVencill1
New Contributor II

I called customer support and we solved this issue by switching to a different browser (it worked on IE, but not on Chrome)

View solution in original post

5 Replies
AlexanderVencill1
New Contributor II

I called customer support and we solved this issue by switching to a different browser (it worked on IE, but not on Chrome)

by Anonymous User
Not applicable

Thanks for this! Same issue, same solution.

0 Kudos
MalcolmJacobson1
New Contributor II

I just had the exact same problem in Portal. Wasn't working in Chrome, switched to IE and it worked fine.

0 Kudos
Tyler_Fleming
New Contributor II

I'm having this same issue, except my portal tries to publish the Hosted Tile Layer, but fails to complete resulting with this message- 

dec97930-646a-4cc9-9e96-80bc3867a445.jpg

 I've tried in Chrome, Edge and Firefox, all result in the same error message.  The Tile Package was built and shared to Portal with ArcGIS Pro 3.1.  The drive on our server where the package is stored and where Portal is attempting to write the Hosted Layer has 1TB of free space.

 

0 Kudos
Laura
by MVP Regular Contributor
MVP Regular Contributor

I am having the issue no matter what browser I use. 

0 Kudos