インフラストラクチャGISで働く女性の皆さん、今年のEsri Infrastructure Management in GIS (IMGIS)カンファレンスでの特別セッションにぜひご参加ください。<\/P>
さまざまなインフラ業界のリーダーたちがパネルを主催し、彼らの役割、キャリア、課題、そして成果について話し合います。 このパネルの目的はコミュニティを拡大し、お互いにキャリア目標に向かって支え合うことです。詳細なアジェンダの セッションをご覧ください。<\/A><\/P>そして、皆さんのご協力が必要です!<\/STRONG><\/P>パネルでどんなトピックやテーマを聞きたいですか?パネリストへの質問はありますか?彼らのキャリアの歩みから何を学びたいですか? <\/P>パネリストから学びたいことについてご提案があれば、ぜひ下にコメントを残してください。<\/P>
そして、皆さんのご協力が必要です!<\/STRONG><\/P>パネルでどんなトピックやテーマを聞きたいですか?パネリストへの質問はありますか?彼らのキャリアの歩みから何を学びたいですか? <\/P>パネリストから学びたいことについてご提案があれば、ぜひ下にコメントを残してください。<\/P>
This seems like a great opportunity. Some things I'd love to hear about:
How can women support each other in their organizations, and across the industry? How do we get and become mentors in the community?
Thanks TJ, this is a great suggestion! Mentorship is such an important aspect of career development and it would be interesting to explore how this looks across different organizations.
Thank you for your input!
サインインしたメンバーは投稿、更新のフォローなどができます。初めてですか?無料アカウントを登録してください。
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.