私はリズワンで、パキスタンのI.T BoardでさまざまなプロジェクトにおいてGISスペシャリストとして働いています。<\/P>
昨日、私は石鉱山にいました。その鉱山を訪問した目的は、鉱山のさまざまなマッピングを開発することでした。そのためにご連絡しています。 <\/P>
もしよろしければ、ガイドやガイドブック、またはこの主題に関する何かアイデアを教えていただけますか?<\/P>
鉱山を訪問した目的は、鉱山のさまざまなマッピングを開発することでした。<\/SPAN><\/P>
This Mining Industry Community is a great starting point.
Mining Industry Overview
Mining Videos
Mining Blog
The above resources provide high-level use cases. Depending on your specific requirements, you can explore the solutions for quick start to mapping mines.
ArcGIS Solutions Gallery
サインインしたメンバーは投稿、更新のフォローなどができます。初めてですか?無料アカウントを登録してください。
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.