私はJS/Leaflet/Esriの初心者で、概念を理解しようとしています。しかし、かなり圧倒されています。<\/P>
入力フィールドを設定して、そのデータを後でデータベースに保存したい(おそらく座標だと思います)と考えています。返された場所を地図上で見つける必要はありません。<\/P>
どなたか正しい方向を教えていただけますか?<\/P>
どうもありがとうございます<\/P>
If you just want to grab data through the API my recommendation is to:
ArcGIS API for JavaScript, Leaflet, etc, are normally used when you need to build a web interface including a map.
I hope this helps.Raul
サインインしたメンバーは投稿、更新のフォローなどができます。初めてですか?無料アカウントを登録してください。
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.