Nous souhaitons la bienvenue à tous les nouveaux membres de notre groupe. Dans ce blog, vous pouvez écrire quelque chose sur vous-même ainsi que sur l'objectif pour lequel vous utilisez ArcGIS.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Zdravím Vás priatelia. Pracujem v ArcGEO a som administrátorom tejto skupiny. ArcGIS používam na rôzne účely, najmä aby som Vás vedel informovať o produktoch od Esri. Zaujímam sa hlavne o hotové aplikácie ako Survey 123, Collector, Web App Builder a baví ma tvorba webmáp pomocou Smart mapping.
Ahojte.
Som architekt - urbanista. Robila som územné plány a pár posledných rokov som zamestnancom verejnej správy. Momentálne som na Mestskom úrade v Pezinku. GISy ma zaujali už pred takmer 15 rokmi, ale reálne som ich pri práci nevyužívala. V mojom okolí ich nikto nepoužíval, nikto im nerozumel. Pracovalo sa v AutoCADe, napriek jeho nedostatkom pre územné plánovanie.S ArcGISom a problematikou okolo GISov sa intenzívnejšie zoznamujem posledné 2 roky. Stále som však začiatočník, samouk. Ak by som teraz mala možnosť vrátiť späť čas a vybrať si znova školu, bola by to geoinformatika.
Pozdravujem všetkých, čo sa prihlásili do tohto priestoru, alebo sa do neho chystajú prihlásiť.
Pracujem v ArcGEO. Pokiaľ som v minulosti sledoval takmer všetky Esri produkty, teraz sa venujem najmä ArcGIS Online, mapám s príbehom (Story Maps) a Survey123. Budem sa snažiť napísať občas niečo zmysluplné vo forme blogu, alebo sa zúčastňovať na diskusiách.
Dúfam, že sa nám podarí vytvoriť dobrú GIS komunitu, ktorá si vzájomne pomáha a nachádza zaujímavé riešenia.
Les membres connectés peuvent publier, suivre les mises à jour, et plus encore. Nouveau ici ? Inscrivez-vous gratuitement.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.