Wir begrüßen alle neuen Mitglieder unserer Gruppe. In diesem Blog können Sie etwas über sich selbst schreiben und auch, zu welchem Zweck Sie ArcGIS nutzen.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Zdravím Vás priatelia. Pracujem v ArcGEO a som administrátorom tejto skupiny. ArcGIS používam na rôzne účely, najmä aby som Vás vedel informovať o produktoch od Esri. Zaujímam sa hlavne o hotové aplikácie ako Survey 123, Collector, Web App Builder a baví ma tvorba webmáp pomocou Smart mapping.
Ahojte.
Som architekt - urbanista. Robila som územné plány a pár posledných rokov som zamestnancom verejnej správy. Momentálne som na Mestskom úrade v Pezinku. GISy ma zaujali už pred takmer 15 rokmi, ale reálne som ich pri práci nevyužívala. V mojom okolí ich nikto nepoužíval, nikto im nerozumel. Pracovalo sa v AutoCADe, napriek jeho nedostatkom pre územné plánovanie.S ArcGISom a problematikou okolo GISov sa intenzívnejšie zoznamujem posledné 2 roky. Stále som však začiatočník, samouk. Ak by som teraz mala možnosť vrátiť späť čas a vybrať si znova školu, bola by to geoinformatika.
Pozdravujem všetkých, čo sa prihlásili do tohto priestoru, alebo sa do neho chystajú prihlásiť.
Pracujem v ArcGEO. Pokiaľ som v minulosti sledoval takmer všetky Esri produkty, teraz sa venujem najmä ArcGIS Online, mapám s príbehom (Story Maps) a Survey123. Budem sa snažiť napísať občas niečo zmysluplné vo forme blogu, alebo sa zúčastňovať na diskusiách.
Dúfam, že sa nám podarí vytvoriť dobrú GIS komunitu, ktorá si vzájomne pomáha a nachádza zaujímavé riešenia.
Angemeldete Mitglieder können Beiträge verfassen, Updates folgen und mehr. Neu hier? Registrieren Sie ein kostenloses Konto.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.