<\/HEAD>
Byla jsem pověřena vytvořením GIS aplikace pro náš program proplachování hlavního vodovodu. Nastavila jsem svou feature class s hydranty, které je třeba propláchnout, stejně jako pole pro všechna data, která je potřeba v terénu shromáždit. Dává smysl použít GIS jako platformu pro tento projekt, protože se jedná o úkol založený na lokaci. Nicméně v rámci každého tlakového systému existují určité požadavky na zapnutí nebo vypnutí pumpovacích stanic, nastavení provozních parametrů nádrží a ovládání blow-offů. Tyto všechny musí být provedeny v určitém pořadí buď před, během nebo po samotném proplachování (například: "Krok 1: Nastavte nádrž xyz na krátký cyklus mezi 8'-9'. Krok 2: Nastavte pumpovací stanici YY do režimu \"Auto-Mode\""). Program běží týden a každý den se proplachují specifické hydranty. Co bych chtěla zjistit, je, zda existuje způsob, jak kombinovat nějaký druh kontrolního seznamu s jednou z GIS aplikací (Collector nebo Survey 123 nebo..?) tak, aby uživatel v terénu mohl odškrtávat úkoly mimo GIS a pak použít Collector k dokumentaci samotného proplachování. Už někdo něco takového dělal? Je to vůbec možné? Přemýšlela jsem o použití Google Sheets k vytvoření listu s kartami pro každý den v týdnu a nastavit to podobně jako \"To-do\" seznam, kde by uživatel odškrtával každý krok. Uživatel by musel přecházet mezi Google a Collectorem, což není ideální, ale nejsem si jistá, jak to jinak udělat. <\/P>
<\/P>
Jakékoliv návrhy jsou velmi vítány!<\/P>
<\/P>
Alina <\/P><\/BODY><\/HTML>