<\/HEAD>
Snažím se použít Nástroj pro profilování na Nástrojové liště pro hlášení vodárenských služeb (i když ta moje se jmenuje Infrastructure Reporting Toolbar) pro část mé sítě dešťové kanalizace. Protože momentálně nepoužívám ESRI's Local Government Model, nakonfiguroval jsem nástroj tak, aby fungoval s mou sítí.<\/SPAN><\/P><\/P>Nástroj běží úspěšně - i když s několika problémy - na části potrubí, kde nemám v mých atributových datech žádné nadmořské výšky<\/SPAN>. Dostanu profil jako tento:<\/SPAN><\/P>
<\/SPAN><\/P>Hlavní potrubí je zobrazeno na -10 000 ft. (zjevně problém) a mé suché studny nejsou viditelné, ale alespoň nástroj generuje výsledek.<\/SPAN><\/P><\/P>Poté, co přidám atributová data nadmořských výšek do mé sítě (okraje a dno suchých studní, hlavní vstupní\/výstupní invertory), nástroj mi dává následující chybu: Chyba v ProfileGetRelatedSewerElevData Specified cast is not valid.<\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>Může mi někdo pomoci určit, co dělám špatně v mé konfiguraci? Co je to "specified cast"? Potřebuji zobrazit přesné nadmořské výšky na ose y a potřebuji, aby mé suché studny byly viditelné. Přiložil jsem svůj konfigurační soubor, pokud to pomůže. Používám ArcGIS 10.2.2.3552 pro Desktop s licencí Advanced.<\/SPAN><\/P><\/P>Mnohokrát předem děkuji!<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>