Mám zde 2 případy použití:<\/P>
<\/P>
#1<\/P>
Nahraji .png soubor do ArcGis Online a chci ho použít jako vlastní symbol. Jaká je URL adresa k tomuto souboru? Zkoušel jsem jít k souboru v portálu a použít URL generovanou tlačítkem "download", které mi dalo něco jako https:\/\/ago-item-storage.s3.region.amazonaws.com\/abcdefg1234567890\/my_custom_file.png?X-Amz-Security-Token=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Credential=xxxxxxxxxxxxxxxxxx&X-Amz-Signature=xyz<\/A><\/P><\/P>To fungovalo, ale jen pár dní, pak už to neexistovalo. Myslím, že ten odkaz vyprší.<\/P><\/P>Existuje tedy způsob, jak získat trvalou URL adresu k těmto souborům?<\/P><\/P>#2<\/P>Podobný případ použití, ale používám png obrázek v javascriptu, který chci dát na mapu. Používám podobný odkaz jako výše a také po pár dnech vyprší.<\/P><\/BODY><\/HTML>
To fungovalo, ale jen pár dní, pak už to neexistovalo. Myslím, že ten odkaz vyprší.<\/P>
Existuje tedy způsob, jak získat trvalou URL adresu k těmto souborům?<\/P>
#2<\/P>
Podobný případ použití, ale používám png obrázek v javascriptu, který chci dát na mapu. Používám podobný odkaz jako výše a také po pár dnech vyprší.<\/P><\/BODY><\/HTML>
The way I've done it is add the image to ArcGIS Online, share with everyone, and then use this URL at the bottom of the item details page:
Are you able to share the image with everyone? That would solve the issue of the token expiring.
So just make it public and use the amazon link? Or is there some special arcgis/esri rest api link that I should use?
Ah! Thank you so much for that picture. I was missing that part. The URL doesn't show at all until after it is shared with everyone. You have helped me very much!!!
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.