Narazil někdo na problémy s licencováním <\/SPAN>FME<\/SPAN><\/STRONG> po upgradu na <\/SPAN>ArcGIS Enterprise 11.5<\/SPAN><\/STRONG>?<\/SPAN><\/P>Můj <\/SPAN>FME Workbench (2025.1.1.0)<\/STRONG> workspace fungoval v pátek. Po našem upgradu Enterprise o víkendu již nemohu načíst feature class z naší enterprise geodatabáze kvůli chybě licencování.<\/SPAN><\/P>FME hlásí, že <\/SPAN>licence Advanced ArcObjects není dostupná<\/SPAN><\/STRONG>, i když:<\/SPAN><\/P>Můj účet ArcGIS Enterprise je Administrátor<\/SPAN><\/P><\/LI>Moje licence ArcGIS Pro je <\/SPAN>Advanced<\/SPAN><\/STRONG> a aktivní<\/SPAN><\/P><\/LI>Mohu se připojit ke stejné enterprise geodatabázi v ArcGIS Pro bez problémů<\/SPAN><\/P><\/LI><\/UL>Úryvek z logu:<\/SPAN><\/STRONG><\/P>Licence ArcObjects 'Advanced' je vybírána z volání ESRILicenseInfo ArcObjects<\/SPAN>
Esri Product licence používaná tímto počítačem nezahrnuje licence pro úroveň licencování 'Advanced'<\/SPAN><\/P><\/BLOCKQUOTE>Nevím, jestli je to spojeno s upgradem Enterprise nebo jen špatný timing, ale změna nastala okamžitě poté.<\/SPAN><\/P>Zajímalo by mě, jestli někdo jiný toto viděl u verze 11.5 nebo zná nějaké kompatibilitní aspekty mezi ArcGIS a FME, které bych měl zkontrolovat.<\/SPAN><\/P>