<\/P>
Ahoj všichni,<\/P>
Mám problém s ArcGIS Connector v Power Automate a chtěl jsem zjistit, jestli někdo další nemá stejný problém.<\/P>
Při nastavování triggeru, který se připojuje k feature service<\/STRONG>, si všímám dvou problémů:<\/P>Ne všechny způsobilé služby se zobrazují<\/STRONG> 1 some feature services, které by měly být dostupné (a jsou vlastněny mým účtem), chybí v seznamu.<\/LI>Služby, které by neměly být způsobilé, se zobrazují<\/STRONG> 1 konkrétně služby, které nemají povolenou "Track Changes"<\/STRONG>, se zobrazují jako možnosti pro trigger, i když by neměly být platné pro tento případ použití.<\/LI><\/OL>Používám ArcGIS Online<\/STRONG> a potvrdil jsem, že chybějící služby jsou správně nakonfigurovány. Viděl to někdo další? Je to známý problém s konektorem nebo možná chyba v nejnovější verzi?<\/P>Jakékoli postřehy nebo řešení by byly vítány!<\/P>Děkuji předem.<\/P> <\/P>AKTUALIZACE 18.11.<\/P>Pro každého, kdo narazí na tento příspěvek a má stejný problém, ESRI dokázalo problém replikovat a pracují na něm.<\/P>
<\/span><\/P>Aktualizace 20.11.<\/P>ESRI vytvořilo tiket na chybu pro tento problém, ale podle @AkshayHarshe<\/a> odpovědi níže může nebo nemusí jít o chybu. Jen příležitost zlepšit ArcGIS Connectors tam, kde není možné vybrat vyhledávání v "My Content" nebo "My Organization", například u triggeru a konektoru "Fetch Updates, Changes, and Deletions". Prozatím fungovalo řešení použít URL REST služby feature layer.<\/P><\/P>