Ačkoli jsem stále v prvním roce práce ve společnosti Esri na pozici Partner Community manažera, měl jsem to štěstí, že jsem za ta léta mohl navštěvovat EsriUC 21 let v řadě! Bohužel moje série účastí skončila náhle v roce 2020, kdy nás Covid donutil zúčastnit se virtuálně.

Takže s návratem do San Diega letos na UC to vypadá čím dál víc jako běžný provoz. S tím souvisí, že nyní pracuji na svých povinnostech, které zahrnují přípravu a plánování EPN aktivit probíhajících v Partner Central - najdete nás úplně na konci, společně v rohu se Startup Zone - ideální místo pro všechny naše aktivity spojené s partnery, včetně Marketplace (to je první rok, kdy má Marketplace své místo a je to docela velká přítomnost), přímo naproti uličce od našeho prostoru partner central.
Jako dlouholetý a častý účastník, na co se těším? No, je toho mnoho, ale protože budu většinu týdne pracovat, můj program bude docela odlišný od předchozích více než 20 let. Přesto je několik aktivit, které budu sledovat a snažit se jich zúčastnit. Kromě jakékoli technologické prezentace s názvem obsahujícím "Road Ahead" nebo "An introduction", některé z mých nejoblíbenějších EsriUC aktivit zahrnují:
1. Plenární zasedání - naštěstí mi můj rozvrh a cestovní plány umožní užít si pondělní plenární zasedání. Poslouchat Jacka a všechny technologické inovátory pozvané k vystoupení první den je vždy velmi motivující a přináší spoustu WOW efektu! Samozřejmě bych si to nenechal ujít a je to perfektní způsob, jak se úplně nabudit na celý týden!

2. Galerie map - Co lepšího než znovu se setkat s kolegy a starými přáteli než procházet galerii map, prohlížet stovky úžasných vizualizací dat a užívat si tvrdou práci vloženou do těchto projektů. Jídlo a nápoje jsou třešničkou na dortu a ano, možná tam bude i dort! Tip: když během týdne potřebujete klidnou pauzu, hala galerie map je skvělé místo na procházku a obnovení mysli.

Oblíbená mapa z Galerie map.
3. Lightning Talks - Organizované vývojářskými týmy, lightning talks jsou vždy zábavné a opravdu zajímavé. Krátké asi pětiminutové přednášky vždy přinesou něco nového a je to skvělý způsob, jak vidět spoustu skvělé technologie od opravdu chytrých lidí v neformálním prostředí na konci dne. Účastníci uslyší o zajímavých projektech, na kterých lidé pracují, a také si odnesou užitečné tipy! Tyto probíhají v pondělí odpoledne od cca 17 hodin a jsou pohodlně dostupné blízko galerie map.
4. Prezentace ve Startup & Partner divadle - Když je čas omezený, je vždy příjemné stihnout krátké a výstižné prezentace. Několik startupů, partnerských společností a sponzorů UC bude prezentovat v divadle. ZDE najdete program přednášek
5. Dev Day - Bohužel budu zaneprázdněn prací a nebudu moci navštívit akci Dev Day plánovanou na středeční ráno, ale tato určitě patří mezi věci, které chci prozkoumat. Tato půldenní akce vzdělává účastníky o developerských programech, nástrojích, zdrojích a dalších souvisejících aktivitách. Kromě školení o nejnovějších nástrojích, API a zdrojích kódu jsou účastníci zváni ke společenskému setkání na konci dne, aby pokračovali v geekovských rozhovorech! SDCC - místnost 07 AB (8:30–11) DETAILY ZDE
Bonusová věc k dělání - Socializace! Dny jsou dlouhé, o tom není pochyb, ale po 8–9 hodinách sezení nebo chození po výstavní hale musíte šetřit energii na socializaci. Největší výhodou opětovného osobního setkání je možnost potkat se, pobavit se a socializovat. V úterý a ve středu večer probíhá řada společenských akcí sponzorovaných průmyslem i korporacemi. Dávejte pozor na pozvánky na párty od vystavujících firem a sponzorů UC. Několik tipů, pokud se vás týkají pracovní záležitosti: párty vodohospodářského průmyslu, Kanada night , YPN social, Federální social. Nebojte se zeptat ostatních účastníků na společenské akce a speciální události – účastníci i personál UC jsou vždy velmi přátelští a rádi pomohou ostatním.

Užijte si networking a socializaci v Gaslamp (foto UC 2011). Potřebujete tipy na restaurace? Navštivte Gaslamp Map (níže)

Gaslamp Map StoryMap (aktualizováno pro rok 2022)
Doufám, že to trochu pomůže a těším se na setkání a spojení s mnoha z vás v červenci! Můžete mě potkat na UC v Partner Central nebo mi napsat na twitteru @Gletham. Na co se těšíte vy na UC?

Související webové odkazy:
Leták Partnering with Esri UC
Zobrazit podrobný program
Informace o virtuální účasti
#EsriUC na Twitteru
Letáky GroupSector Sessions & Activity