Ahoj všichni. Nedávno jsem si při pokusu o rutinní aktualizaci online dat klienta z jejich vodovodní sítě všiml, že nejnovější aktualizace Arc GIS Online již nepodporuje nahrávání dat geometricky propojených sítí.<\/STRONG><\/P>Pro nás to představuje obrovský problém. Pracujeme pro několik malých vodárenských podniků, pro které Enterprise nikdy nebylo možné, a spoléháme na Field Maps, aby pracovníkům v terénu umožnil upravovat a zlepšovat data přímo v terénu, která jsou pak aktualizována v naší síti pomocí kódování. Zkoumal jsem Utility Networks jako řešení, ale také není možné je publikovat do Arc GIS Online<\/U>, což eliminuje možnost udržovat naši síť lokálně pro modelování a zároveň aktualizovat online data pro naše pracovníky v terénu.<\/P>ESRI navrhl přechod na Trace networks, které však nemají žádnou z funkcí, které potřebujeme. (Dokonce i vlastní dokumentace ESRI online naznačuje, že podniky by NEMĚLY<\/STRONG><\/U> používat Trace networks). Momentálně se cítím uvězněn v limbu, kde se zdá, že nejlepší možností je neustále vytvářet kopie mých síťových dat v samostatném GDB pro publikování online.<\/P>Chtěl jsem zjistit, zda se s tímto problémem setkávají i ostatní, protože si nejsem jistý, jak plánovat budoucnost, když žádná z možností, které ESRI poskytlo, pro nás nefunguje. Existují nějaké plány od ESRI umožnit publikování Utility Networks do Arc GIS Online?<\/P>Nechci investovat 6 měsíců práce do Utility Network s daty, která pracovníci v terénu nemohou využít a která nelze snadno aktualizovat z online sběru.<\/P>Aktualizace!!<\/STRONG><\/FONT><\/P>ESRI právě potvrdil, že se skutečně jedná o chybu způsobenou nejnovější aktualizací Arc GIS Online. Budu svůj případ eskalovat s nadějí, že bude brzy vyřešen.<\/FONT><\/P>