Používám nástroj Calculate Accessibility Matrix v pythonu z verze 0.5.1 toolboxu. Spouštím to v ArcGIS Pro 2.8.3. Získávám chybu, že parametry nejsou platné pro metodu gp.MakeFeatureLayer_management.<\/P>
Python příkaz, který jsem spustil, byl:<\/P>
arcpy.TransitNetworkAnalysisTools.CalculateAccessibilityMatrix("Origin", "Dest_rand", r"E:\\Work\\GIS_DB\\ArcGIS\\NetworkAnalyst\\MDC_TPO\\MDC_6\\MDC_6.gdb\\Origin_CalculateAccessibilityMatrix", "TransitNetwork_ND", "Public transit time", 50, "Minutes", "Wednesday", "08:00", "Wednesday", "09:00", 1, 1000, 4, None, None, True)<\/P>
Vrstva Origin obsahuje pouze jeden bod. Vrstva Dest_rand obsahuje 20 bodů. Úspěšně jsem provedl jiné analýzy sítě na network dataset jako Route a Service Area pomocí režimu Public transit time a tohoto dne\/času.<\/P>
Přikládám zprávy z historie geoprocessingu. Myslel jsem si, že by to mohlo souviset s mezerou v názvu jedné ze složek v cestě k výstupní vrstvě. Ale odstranil jsem mezeru a stále dostávám stejný výsledek. Jakékoliv nápady nebo tipy budou velmi oceněny.<\/P>