<\/HEAD>
Nedávno jsem musel nainstalovat a licencovat jednorázovou kopii ArcGIS Desktop Basic; rozšíření a také ArcGIS Pro. Licence pro ArcGIS Desktop Basic a jeho rozšíření jsem získal velmi snadno.<\/P>
<\/P>
Nicméně jsem nedokázal přijít na to, jak získat licenci pro ArcGIS Pro, protože licenční klíč, který jsem měl pro ArcGIS Desktop Basic, nefungoval, protože už byl použit.<\/P>
<\/P>
Hlavní způsob licencování v ArcGIS Pro je pomocí pojmenovaného uživatele, ale nebyl jsem si jistý, jak propojit pojmenovaného uživatele s jednorázovou licencí ArcGIS Desktop Basic. Koneckonců, jak by jinak ESRI vědělo, že jednorázová licence, kterou jsme zakoupili, je používána v ArcGIS Pro? <\/P>
<\/P>
Ukazuje se, že všechny licence pojmenovaných uživatelů jsou spravovány na ArcGIS Online místo na My ESRI a když koupíte jednorázovou licenci ArcGIS Desktop Basic, zvýší se počet dostupných licencí ArcGIS Pro na portálu ArcGIS online o 1.<\/P>
<\/P>
Myslím, že by bylo užitečné, kdyby byly obě stránky sloučeny, aby bylo licencování jednodušší pochopit a sledovat. Licence ArcGIS Pro již existují na My ESRI, pokud používáte současné licencování. Máme tři takové licence, takže jsem očekával, že všechny licence ArcGIS Pro budou spravovány tam a nikde jinde.<\/P>
<\/P>
Mimochodem, způsob, jakým to nyní funguje, znamená, že jiný uživatel může používat ArcGIS Pro než ten, kdo používá ArcGIS Desktop Basic. Totéž platí pro všechny jednorázové verze ArcGIS.<\/P><\/BODY><\/HTML>