Dobrý den,<\/P>
<\/P>
hledám sadu nástrojů nebo pracovní postup, který by mi pomohl zobecnit proporcionální "váhu"\/vliv mostů a propustků na tok potoka. Prozkoumal jsem úpravu polygonů mostů na bariéry metodou souběžnou s dokumentací nástroje ESRI<\/A>, ale dospěl jsem k závěru, že tento proces může být příliš neefektivní pro přibližně 2 000 prvků mostů\/propustků. Získal jsem směr toku pomocí nástrojové sady Hydrology v Pro a rád bych ji začlenil tak, aby zachytila pouze<\/STRONG> vliv z horního toku<\/STRONG> překážek mostu\/propustku. Navíc bych chtěl do výpočtu "váhy"\/vlivu začlenit Index síly proudu (SPI). Provádím model vhodnosti stanoviště pomocí váženého překrytí, takže měření vlivu nemusí být příliš přesné. <\/P><\/P>Zvažoval jsem použití Eukleidovské vzdálenosti každého polygonu mostu a jejich oříznutí tak, aby se zachovaly pouze koncentrované kruhy z horního toku, avšak nenašel jsem proces, kterým bych mohl automatizovat ořezávání odpovídající směru toku. Používám Arc Pro 2.3.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.