Story Map - Nekonzistentní chování přiblížení<\/P>
<\/P>
Video:<\/STRONG><\/SPAN><\/P>ftp:\/\/setld@dist.setld.com\/Story_Map_Zoom_Weirdness_2017-03-24_163645.wmv<\/A><\/P>Všimněte si, že když poprvé dorazíte do BP, problém nastává. Nicméně podruhé se chová normálně.<\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Toto je hlavní nepříjemnost už více než rok v mnoha story maps, které jsem vytvořil.<\/P><\/P>Nejsem si jistý příčinou (možná vytvoření na různých obrazovkách \/ rozlišeních) -- znovu jsem vybral všechny mapy, zajistil jsem, že všechny mapy mají stejný rozsah, přepracoval jsem hlavní nastavení tak, aby dědila rozsah, vymazal vše vytvořením vlastního, uložil a pak se vrátil k dědění atd. Nic zřejmého tento problém nevyřeší.<\/P><\/P>Jediným řešením by mohlo být smazání všech záložek a jejich opětovné vytvoření (ztráta 30 minut mého času), ale jsem si docela jistý, že jsem to udělal a problém stále existoval v některých story maps. Je nějaký způsob, jak to můžeme opravit, prosím?<\/P><\/P>Zde je veřejná, živá story map:<\/P>https:\/\/setld.maps.arcgis.com\/apps\/MapSeries\/index.html?appid=25989cc814dd45a78a601d053acc71fd<\/A> <\/P><\/BODY><\/HTML>
Všimněte si, že když poprvé dorazíte do BP, problém nastává. Nicméně podruhé se chová normálně.<\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Toto je hlavní nepříjemnost už více než rok v mnoha story maps, které jsem vytvořil.<\/P><\/P>Nejsem si jistý příčinou (možná vytvoření na různých obrazovkách \/ rozlišeních) -- znovu jsem vybral všechny mapy, zajistil jsem, že všechny mapy mají stejný rozsah, přepracoval jsem hlavní nastavení tak, aby dědila rozsah, vymazal vše vytvořením vlastního, uložil a pak se vrátil k dědění atd. Nic zřejmého tento problém nevyřeší.<\/P><\/P>Jediným řešením by mohlo být smazání všech záložek a jejich opětovné vytvoření (ztráta 30 minut mého času), ale jsem si docela jistý, že jsem to udělal a problém stále existoval v některých story maps. Je nějaký způsob, jak to můžeme opravit, prosím?<\/P><\/P>Zde je veřejná, živá story map:<\/P>
Přihlaste se pro psaní příspěvků, sledování obsahu a další. Jste tu noví? Zaregistrujte se zdarma.