Chtěl bych přidat podporu HTML značky souboru 'file:\/\/' v ArcGIS Online a Web App Builder pop-upech. <\/P>
<\/P>
Zde je důvod. Moje organizace by chtěla mít hypertextové odkazy na umístění složky. Testovali jsme to vytvořením virtuálních adresářů a použitím URL pro přístup k souborům. Funguje to dobře, když odkaz vede až k příponě souboru. Nicméně v případě složky není přípona souboru, takže to nefunguje. Pouze v webovém prohlížeči (nepoužívajícím ArcGIS Online), zadáním URL (file:\/\/servername\/folder\/folder<\/A>) do virtuálního adresáře složky pomocí volání file to funguje, ale protože značka file není podporována v ArcGIS Online, nefunguje to v žádné z našich aplikací. <\/P><\/P>Zde jsou aktuálně podporované HTML značky: Supported HTML013ArcGIS Online Nápověda | ArcGIS<\/A> <\/P>Zde je příspěvek, kde jsem našel odpověď na potřebu HTML značky file: https:\/\/community.esri.com\/thread\/178494<\/A> <\/P><\/BODY><\/HTML>
Zde jsou aktuálně podporované HTML značky:
Zde je příspěvek, kde jsem našel odpověď na potřebu HTML značky file:
Přihlaste se pro psaní příspěvků, sledování obsahu a další. Jste tu noví? Zaregistrujte se zdarma.