Znovu jsem publikoval mapovou službu, abych aktualizoval symboliku, a ta se ve webové mapě neaktualizovala. Našel jsem tento článek https:\/\/support.esri.com\/en\/technical-article\/000014102<\/A> , který navrhuje odstranit vrstvy a znovu je přidat. Nicméně, symboliku jsem původně vůbec neměnil. Toto řešení je nepřijatelné, protože bych musel ZNOVU PROVÉST VEŠKEROU svou práci na konfiguraci webové mapy.<\/SPAN><\/P><\/SPAN><\/P>Nastavil jsem konfiguraci pop-up oken a nastavil vlastní štítky (protože ty, které jsem vytvořil před publikováním mé AGS služby, se ve webové mapě nezobrazily... Byly to vlastní výrazy a obsahovaly "newline", který také není podporován v Arcade). Když jsem vytvářel štítky, AGOL automaticky uložil informace o symbolice do JSON webové mapy (zjistil jsem to pomocí ago-assistant). Takže AGOL si myslí, že jsem aplikoval vlastní symboliku na vrstvy, i když tomu tak nebylo. Když tedy znovu publikuji mapovou službu, symbolika se neaktualizuje (viz výše uvedený článek). To způsobuje problém, protože musím pokaždé znovu provádět tuto konfiguraci, když chci aktualizovat symboliku mapové služby a aby se to projevilo ve webové mapě. Rád bych podal požadavek na vylepšení, aby se informace o symbolice ukládaly do JSON pouze tehdy, když skutečně aktualizuji symboliku pomocí nástrojů v AGOL (nikoli při přidávání štítků). Alespoň aktualizujte výše uvedený článek...<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/SPAN><\/P>Nastavil jsem konfiguraci pop-up oken a nastavil vlastní štítky (protože ty, které jsem vytvořil před publikováním mé AGS služby, se ve webové mapě nezobrazily... Byly to vlastní výrazy a obsahovaly "newline", který také není podporován v Arcade). Když jsem vytvářel štítky, AGOL automaticky uložil informace o symbolice do JSON webové mapy (zjistil jsem to pomocí ago-assistant). Takže AGOL si myslí, že jsem aplikoval vlastní symboliku na vrstvy, i když tomu tak nebylo. Když tedy znovu publikuji mapovou službu, symbolika se neaktualizuje (viz výše uvedený článek). To způsobuje problém, protože musím pokaždé znovu provádět tuto konfiguraci, když chci aktualizovat symboliku mapové služby a aby se to projevilo ve webové mapě. Rád bych podal požadavek na vylepšení, aby se informace o symbolice ukládaly do JSON pouze tehdy, když skutečně aktualizuji symboliku pomocí nástrojů v AGOL (nikoli při přidávání štítků). Alespoň aktualizujte výše uvedený článek...<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlaste se pro psaní příspěvků, sledování obsahu a další. Jste tu noví? Zaregistrujte se zdarma.