Home
All Communities
Products
Developers
Industries
Global Communities
Services & Learning
Networks
Esri Events
ArcGIS Topics
User Groups
Events
ArcGIS Ideas
Community Resources
Community Blog
Community Feedback
Community Help
Member Introductions
MVP Program
Discussions
Help
Domů
Produkty
ArcGIS Online
Telekomunikační rozšíření pro ArcGIS
PaulScipione2
<\/HEAD>ArcInfo a ArcGIS používám od počátku 90. let. Miluji nový software ArcGIS, ale ESRI by mělo pracovat na vytváření průmyslově specifických rozšíření, aby zákazníci nemuseli přecházet k jinému dodavateli, který možná nemusí úspěšně implementovat řešení nad ArcGIS pro daný průmysl. Jsem u nového zaměstnavatele, malé telekomunikační společnosti, která používá balík softwaru M4. I když je to působivé a je to zaměřeno přímo na Telecom, procházím absencí ArcGIS. Vážně. Rád bych viděl rozšíření zaměřené na ArcGIS, které by řešilo Telecom jako přímého konkurenta produktu M4, stejně jako jakýkoli jiný používaný pro a telekomunikačními společnostmi. Existuje šance, že je to už ve vývoji? Chybí mi můj ArcGIS!
<\/BODY><\/HTML>
Najít více příspěvků označených jako
Closed
Status: Closed
Komentáře
GregRieck
Check out
OSPInSight
LindsayThomas
Check out the Telecom Resource Center. It has industry specific maps and apps (toolbars too).
http://resources.arcgis.com/content/telecommunications/about
AnnaPereira
Check out
Sunvizion
PaulScipione2
Thanks. Looking at Telvent and Palmetto Engineering (Crescent Link). Both have their strengths.
Anonymous User
A little late to this post, but you should check out
Enghouse's NetDesigner
solution. . .
Připojte se k diskusi
Přihlaste se pro psaní příspěvků, sledování obsahu a další. Jste tu noví? Zaregistrujte se zdarma.
Přihlásit se
Registrovat se
Rychlé odkazy
Všechny komunity
Nedávné příspěvky
Uživatelské skupiny
Sledovaný obsah
Pomoc komunity