Přidejte ortogonální režim do JS API a AGOL measure widgetu. A přidejte přichytávání; s vrstvami určenými programátorem a\/nebo uživatelem, ke kterým se lze přichytit. Umožněte přístup k oběma těmto funkcím pomocí klávesové zkratky a\/nebo také pomocí grafického uživatelského rozhraní (může být lépe objevitelný; ale může být příjemnější je skrýt pomocí klávesové zkratky pro profesionální aplikace pro pokročilé uživatele) Také navrhuji přidat tyto funkce do Editing widgetu. Chtěl bych to ve verzi 3.x (protože používáme WAB 2D), ale předpokládám, že to pravděpodobně dorazí až do verze 4.x.<\/P>
<\/P>
Ortho režim v měření byl vlastně jedna věc, která se mi líbila v AutoCad a která funguje jednoduše a pěkně.<\/P>
Jianxia Song<\/A> Zde je můj příklad uživatelského příběhu - chtěl jsem změřit 30stopý easement od hranice pozemku na několika místech. Chtěl bych změřit přímou čáru pod úhlem 90 stupňů na několika místech, samozřejmě začínající na hranici pozemku (přichyceno). V současnosti je to "od oka", což není optimální.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlaste se pro psaní příspěvků, sledování obsahu a další. Jste tu noví? Zaregistrujte se zdarma.