Ahoj Agile komunitě!<\/P>
<\/P>
Moc děkuji za vaši účast na konferenci Esri User Conference 2019 a také za Lightning prezentaci "Kdy je AGILE nejlepší metodou řízení projektů"! Jsem nadšená, že jsem během konference potkala několik z vás, ať už to bylo na lightning talku, prvním Project Management in GIS SIG, Technickém workshopu o Esri Best Practices: AGILE Project Management, nebo naší uživatelské prezentaci (Tamra O'Halloran<\/A>) o Agile a Esri pro optimalizaci produkce a maximalizaci spokojenosti zákazníků. Když jsem poprvé přednášela o AGILE před 6 lety, byla přítomna pouze 1 osoba. Jak můžete vidět na přiložené fotografii, diskuse o AGILE výrazně vzrostla! <\/P><\/P>Pokračujme v diskusi během celého roku ohledně #Agile Methodology, pomáhejme podporovat #AGILECommunity, protože všichni usilujeme o úspěch našich projektů, neustále se měníme, abychom zajistili, že naše úsilí směřuje vždy k úspěchu.<\/P><\/P>Ještě jednou díky za účast!<\/P>Lana Tylka<\/P>ltylka@esri.com<\/A><\/P><\/BODY><\/HTML>
Pokračujme v diskusi během celého roku ohledně #Agile Methodology, pomáhejme podporovat #AGILECommunity, protože všichni usilujeme o úspěch našich projektů, neustále se měníme, abychom zajistili, že naše úsilí směřuje vždy k úspěchu.<\/P>
Ještě jednou díky za účast!<\/P>
Lana Tylka<\/P>
You guys may want to look at DevOps, in particular Lean product development and value steams mapping and analysis. DevOps is the next evolution of Agile/Scrum. Let me know if I can help (rovin@microsoft.com).
Great presentation, and the key takeaway for me is the recognition that Agile methods are a best-practice when customers expect collaboration. As software functionality is continually and sometimes rapidly changing, I think smart executive sponsors should always encourage their teams to be collaborative. Otherwise, customers can create requirement traps for their organizations that prevent adequate assessment of the need for workflow and resource change management;
Enterprise GIS
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.