Vážení všichni, zde naleznete:<\/P>
<\/P>
<http:\/\/www.igi-global.com\/publish\/call-for-papers\/call-details\/1403<\/A>>;<\/P><\/P>témata otevřené výzvy k zasílání kapitol knihy od IGI Global s názvem :<\/P><\/P>"Integration of Geographic Information Systems into Agro-Environmental Sustainability"<\/STRONG>.<\/P><\/P>Tato kniha posílí potenciální dynamiku vyplývající ze spojení Geospatial Technologies, zejména ve vztahu k Geographic Information Systems (GIS), s otázkami agroenvironmentální udržitelnosti po celém světě, podporující přínosy, osvědčené postupy a budoucí příležitosti prostřednictvím předložených kapitol.<\/P>Prosím, v případě zájmu použijte online systém (stačí kliknout na černé tlačítko s nápisem "Propose a Chapter" a vložit svůj návrh - 1 až 2 stránky), nebo můj e-mail pro zaslání vašich návrhů.<\/P><\/P>Po mnoha žádostech bude konečný termín pro zaslání návrhů kapitol 30. října 2014<\/SPAN>.<\/P><\/P>Nicméně plné kapitoly, po schválení návrhů kapitol, je třeba zaslat nejpozději do 30. listopadu 2014<\/SPAN>.<\/P><\/P>Neváhejte tuto výzvu šířit mezi své kolegy.<\/P>Další informace naleznete na výše uvedeném odkazu nebo mě můžete kontaktovat.<\/P><\/P>Děkuji předem za váš čas a zájem.<\/P><\/P><\/P>S pozdravem,<\/P><\/P>Dr. Avraam Mavridis<\/P>(Ph.D., M.Sc., B.Sc.\/ EU Expert \/ Lecturer of American Farm School of Thessaloniki, Greece \/ Research Assistant of the Lab. of Geodesy & Geomatics, Aristotle University of Thessaloniki, Greece)<\/P><\/BODY><\/HTML>
témata otevřené výzvy k zasílání kapitol knihy od IGI Global s názvem :<\/P>
"Integration of Geographic Information Systems into Agro-Environmental Sustainability"<\/STRONG>.<\/P><\/P>Tato kniha posílí potenciální dynamiku vyplývající ze spojení Geospatial Technologies, zejména ve vztahu k Geographic Information Systems (GIS), s otázkami agroenvironmentální udržitelnosti po celém světě, podporující přínosy, osvědčené postupy a budoucí příležitosti prostřednictvím předložených kapitol.<\/P>Prosím, v případě zájmu použijte online systém (stačí kliknout na černé tlačítko s nápisem "Propose a Chapter" a vložit svůj návrh - 1 až 2 stránky), nebo můj e-mail pro zaslání vašich návrhů.<\/P><\/P>Po mnoha žádostech bude konečný termín pro zaslání návrhů kapitol 30. října 2014<\/SPAN>.<\/P><\/P>Nicméně plné kapitoly, po schválení návrhů kapitol, je třeba zaslat nejpozději do 30. listopadu 2014<\/SPAN>.<\/P><\/P>Neváhejte tuto výzvu šířit mezi své kolegy.<\/P>Další informace naleznete na výše uvedeném odkazu nebo mě můžete kontaktovat.<\/P><\/P>Děkuji předem za váš čas a zájem.<\/P><\/P><\/P>S pozdravem,<\/P><\/P>Dr. Avraam Mavridis<\/P>(Ph.D., M.Sc., B.Sc.\/ EU Expert \/ Lecturer of American Farm School of Thessaloniki, Greece \/ Research Assistant of the Lab. of Geodesy & Geomatics, Aristotle University of Thessaloniki, Greece)<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.