https:\/\/kinyuajasonmuriki.github.io\/<\/A>)<\/SPAN><\/CITE><\/P>Jsem GIS profesionál, momentálně studuji bakalářský obor Geomatika, Geoprostorové informační systémy a dálkový průzkum Země na Dedan Kimathi University of Technology.<\/P>
Ve většině případů využívám komerční a open-source geoprostorové balíčky a služby k zachycení, ukládání, analýze, manipulaci a vizualizaci prostorových dat/informací. Komerční balíčky, které považuji za vhodné (mají podporu hlavních geoprostorových funkcí), zahrnují Arcgis Desktop a Erdas Imagine. Open-source software, který považuji za nepostradatelný při poskytování technologických řešení, zahrnuje QGIS, GDAL/OGR, LeafletJS, GeoDjango, GRASS, Arcgis-online platformu, Arcgis-android-SDK a další.<\/P>
Abych to shrnul, jsem <\/SPAN>otevřený novým věcem, sám motivovaný , kritický myslitel<\/SPAN>, vášnivý pro výsledky, mám flexibilní přístup k práci a vždy dbám na spokojenost konečného uživatele produktu. Mám silné technické a vynikající mezilidské dovednosti. Vítám výzvy, které mohou přinést nové nápady nebo zlepšit dovednosti a zkušenosti. Dobře vycházím s lidmi na všech úrovních.<\/SPAN><\/P><\/P> <\/SPAN>Šíření informací z Desktop Environment<\/STRONG><\/SPAN><\/CITE><\/P>Konvenčně GIS profesionálové sbírají data, ukládají je, vyhledávají podle potřeby pro manipulaci a analýzu a vizualizují výsledky na monitoru desktopu a/nebo tištěné grafice (za účelem rozhodování podpořeného prostorovými daty). Proces sdílení informací z pracovní plochy desktopu do jiných oddělení/sektorů v rámci organizace nebo třetích stran znamená dodatečné náklady na tisk grafiky, potřebu dalších úložných zdrojů, redundanci dat (kopie sdílených dat) a ztrátu času. Tento proces může být do jisté míry nepohodlný a zvyšovat náklady organizace. Nicméně s pokrokem technologie může být sdílení informací jednodušší a konzistentnější s rostoucí poptávkou po informacích způsobenou zvětšujícím se počtem uživatelů. Prostřednictvím web-mappingu a mobilního GIS je tato úroveň jednoduchosti a více možná. Data uložená v prostorové databázi a výsledky prostorové analýzy jsou zpřístupněny světu uživatelů, kteří k těmto zdrojům přistupují pomocí URL ve svém prohlížeči nebo službě poháněné mobilním zařízením. Za předpokladu, že uživatel má připojení k internetu, bude k přístupu k datům a geo-vizualizaci výsledků potřeba pouze účet, pokud vůbec.
<\/P>V této prezentaci ukážu, jak toho lze dosáhnout pomocí Arcgis-online platformy a AppStudio for ArcGIS.<\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>