<\/HEAD>
Ahoj, jmenuji se Eyal Abadi a jsem současný student Computer Science na University of Florida. <\/P>
Chci sdílet své zkušenosti a zdůraznit, jak se objevily různé příležitosti, které mi umožnily stát se tím, kým jsem. Od toho, že jsem na střední škole neuměl žádné programování, přes spuštění vlastní IOS a Android App, až po vytvoření backendu pro mé aplikace, chci světu ukázat důležitost vzdělávání studentů tak, aby byli vášniví pro něco a učili se pro zábavu, ne jen kvůli složení předmětu.<\/P>
Chci předvést své úspěchy a zápasy, když jsem před několika lety přišel z Venezuely, až po stáž v Startup a toto nadcházející léto v P&G.<\/P>
Chci lidem ukázat důležitost milovat učení a učit se milovat. Studenti jsou budoucnost, a tím, že jim dáme zdroje k učení o produktech nebo technologiích, budou schopni čelit skutečnému světu a řešit skutečné problémy s těmito nástroji. <\/P>
<\/P>
Dejte mi šanci ukázat a posílit ostatní být zvědaví, být pozorní a být připraveni. Chci odstranit stereotyp učení a být nerd. Chci posílit studenty i dospělé, aby přijali učení a přijali myšlenku inovace. Nenechte překážky stát vám v cestě, ale spíše je využijte k získání výhody a nakonec úspěchu.<\/P><\/BODY><\/HTML>