<\/HEAD>
Esri UC v San Diegu je GIS konference a poskytuje hodiny vzdělávacích zkušeností prostřednictvím technických sezení, prezentací od odborníků z oboru, workshopů a seminářů, z nichž všechny sdílejí osvědčené postupy v GIS, což umožňuje účastníkům využívat schopnosti GIS k tomu, aby byli o krok napřed před digitální křivkou a přinášeli skutečnou hodnotu své organizaci. Ale letos, kdy celý svět prochází globální pandemií, byla Esri UC (normálně více než 20 000 účastníků v San Diegu) převedena do virtuální podoby. <\/P><\/P>A pokud jste jako já, virtuální Esri UC vám nějak připadala ještě více<\/EM> ohromující kvůli množství fantasticky užitečného obsahu a sezení. Ve skutečnosti jsem se cítil hodně jako tento dobrý chlapeček snažící se to všechno zvládnout:<\/P><\/P>
<\/P>NEDOKÁŽU SE SOUSTŘEDIT - VŠECHNO JE ÚŽASNÉ!<\/EM><\/P><\/P>Tady se pokusím pomoci.<\/P><\/P>Nejprve si udělejme krok zpět a podívejme se na letošní první Virtuální Esri User Conference. Čísly:<\/P>86 482 registrovaných účastníků<\/LI>2 200+ zaměstnanců Esri<\/LI>180 zemí (57 % USA, 43 % mezinárodní)<\/LI>118 živých workshopů<\/LI>114 workshopů na vyžádání<\/LI>250 demo ukázek na vyžádání<\/LI>200 uživatelských videí<\/LI>39 skupin se speciálním zájmem<\/LI>153 vystavovatelů<\/LI><\/UL><\/P>Za druhé, každá konference přináší svůj podíl dárků a každý odchází z Esri UC s něčím takovýmto:<\/P><\/P>
<\/P>Doufám, že jste nechali místo v kufru<\/EM><\/P><\/P>A i když to není úplně stejný zážitek jako sedět na kufru a snažit se ho zavřít, Esri sestavilo Digitální tašku s dárky (Digital Swag Bag)<\/A><\/SPAN>, která obsahuje:<\/P>- Esri Map Book<\/LI>
- Kreativní aktivity pro vás nebo vaši rodinu<\/LI>
- Spořiče obrazovky, pozadí a tapety (vlastně jsem si je všechny uložil a použil mnoho pozadí ve Skupině se speciálním zájmem, kterou jsem vedl!)<\/LI>
- Národní geografické BEZPLATNÉ 3měsíční předplatné<\/LI>
- Ach, skoro jsem zapomněl zmínit, Esri spustilo
MERCH STORE<\/A><\/SPAN>, který bude otevřený po celý rok!<\/LI><\/UL><\/P>
Teď když vás mám ještě víc zahlcené než předtím, pojďme k věci:<\/SPAN><\/H3><\/P>1. Využijte dostupné zdroje (bezprecedentní)<\/STRONG><\/SPAN><\/P>Jak jsem zmínil výše, letošní rok byl největší Esri User Conference vůbec! A nejlepší na tom, že letošní UC byla virtuální je to, že téměř každé sezení, prezentace a skupina se speciálním zájmem je nyní dostupná ke streamování na vyžádání. Obvykle se tyto akce konají v San Diegu a pak, puf!, jsou navždy pryč. Tady je to, co můžete dnes streamovat:<\/P>Všechna plenární sezení <\/A><\/SPAN><\/LI>Všechna technická sezení<\/A><\/SPAN> (filtrovatelná podle typu sezení, tématu nebo dne)<\/LI>Všechny skupiny se speciálním zájmem<\/A><\/SPAN> (z zcela nezaujatého <\EM> pohledu si pokorně dovoluji nabídnout svou osobní oblíbenou SIG, kterou můj tým a já vedli pro Renewable Energy Industry<\A>)Odkazujte na Renewable Energy Guide for the UC, abyste viděli, která sezení by vás mohla zajímat a pomohla zúžit výběr. 2. Učte se od jiných odvětví Jedna z mých nejoblíbenějších věcí na každém Esri UC je prozkoumat, jak jiná odvětví využívají platformu ArcGIS. Nebojte se skočit do technického sezení o novém produktu ArcGIS, o kterém jste byli zvědaví nebo strávit volný čas během dne prohlížením Digital Map Gallery. Pak přemýšlejte o tom, jak byste mohli tyto schopnosti nebo nápady aplikovat ve své organizaci. Mnohokrát jsou produkty Esri, které již vlastníte, schopné mnohem více než jak jsou aktuálně využívány a už máte nástroje v ruce k provedení těch pracovních postupů, které se zdají nedosažitelné! 3. Stanovte realistické cíle Nyní když máte inspiraci a nápady na mysli, převeďte to na obchodní hodnotu. Technologie není jen neocenitelnou ale kritickou součástí generování obchodní hodnoty. "Obchodní hodnota" je pro každou organizaci jiná: může to být ROI, nasazení autoritativní platformy, dokončení iniciativ před termínem a pod rozpočet atd. GIS poskytuje schopnost informovat, automatizovat, detekovat/předpovídat vzory a umožnit organizacím všeho druhu poskytovat bezkonkurenční obchodní hodnotu. Tady je jak rychle a efektivně rozvíjet obchodní hodnotu:Vypracujte cíl něčeho, co vaše organizace může dosáhnout pomocí technologie Esri během 30 dnů Například vytvořit jeden Operations Dashboard pro jeden pracovní postup nebo přidat 5 Named Users do vaší Web GIS Organization Využijte tento "low-hanging fruit", abyste dosáhli rychlých a silných vítězství pro vaši organizaci. (Zjistil jsem, že tyto jsou obvykle nejdůležitější pro všechny organizace k pochopení hodnoty GIS!) Vypracujte cíl něčeho, co vaše organizace může dosáhnout pomocí technologie Esri do konce roku Například přijmout novou technologii Esri nebo integrovat nový datový soubor Vypracujte cíl něčeho, co vaše organizace může dosáhnout pomocí technologie Esri dlouhodobě <\/SPAN><\/P>Nejste sami! K dispozici je spousta zdrojů, které vám pomohou začít. Moje práce jako Account Executive je pomáhat mým klientům řešit obchodní výzvy, kterým jejich organizace čelí, cíle, kterých chtějí dosáhnout, a spolupracovat s nimi na využití technologie ArcGIS Platform k rychlému dosažení obchodní hodnoty. Pracuji konkrétně s Esri's Renewable Energy Industry, ale bez ohledu na to, v jakém odvětví působíte, Esri má pro vás Account Managera, Digital Sales Representative, Solution Engineera, Professional Services Contacta, Solution Architecta, Product Managera, Digital Sales Contacta nebo Business Partnera!<\/P> <\/P>5. Jednejte!<\/STRONG><\/SPAN><\/P>Vždy si pamatujte, že vy<\/EM> jste zdroj! Bez ohledu na to, v jaké fázi GIS zralosti se nacházíte, i vy máte schopnost využít technologii Esri k pochopení dat, získání poznatků, See What Others Can't a k lepším rozhodnutím. Ať už jste celý týden sledovali všechny dostupné Esri UC sezení nebo na tom stále pracujete, informace, které potřebujete k maximalizaci své investice do ArcGIS Platform, čekají na to, až je využijete.<\/SPAN><\/P><\/P><\/P>A nakonec se starejte o sebe, buďte v bezpečí a vězte, že vaše práce pomáhá všem pochopit, jak můžeme všichni spolupracovat a budovat lepší budoucnost<\/A><\/SPAN>. Děkuji!<\/P><\/P>
<\/P>
Máte nějaké konkrétní otázky? Neváhejte komentovat níže nebo mi napište e-mail:
amillican@esri.com<\/A><\/SPAN> <\/EM><\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>