Pokud jste ještě neviděli Urban Observatory<\/STRONG><\/SPAN>, rozhodně stojí za to ho prozkoumat! Tato aplikace staví města vedle sebe, aby vám umožnila porovnat charakteristické podobnosti a rozdíly. Urban Observatory vytváří větší porozumění<\/STRONG> <\/SPAN>o místě prostřednictvím srovnání s městy, která již znáte. Toto porozumění lze využít pro politiku, turistiku, vědu, vzdělávání, demografii, filantropii a mnoho dalších oblastí. Klikněte zde<\/SPAN><\/A><\/SPAN> <\/SPAN><\/STRONG><\/SPAN>pro zobrazení této dobře navržené interaktivní aplikace.<\/P><\/P>Následující videa sdílejí myšlenku za Urban Observatory, jak je snadné se zapojit, a také jak vaše účast může pomoci vytvořit větší porozumění pro vaše město. Tato videa jsem vytvořil pomocí softwaru Camtasia k nahrávání obrazovky, přidání hlasových komentářů a úpravám. Video Touch Table bylo natočeno v profesionálním nahrávacím studiu a já jsem pouze přidal hlasový komentář k b-rollu.<\/P><\/P>Urban Observatory Touch Table a návody ve videích<\/STRONG> <\/SPAN>lze shlédnout níže:<\/P>https:\/\/www.youtube.com\/embed\/p6K35m5W8dQ
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.