<\/HEAD>
Top 10 věcí, které jsou lepší při sledování UC z domova<\/SPAN><\/P>10. Boty jsou volitelné<\/P>9. Nemusí sedět velmi vysoká skupina švédských chlapů v řadě přede mnou právě když začíná sezení<\/P>8. Snadno najít místo bez davu na oběd v pondělí<\/P>7. Můžu uběhnout pět mil na běžeckém pásu při sledování plenárního zasedání<\/P>6. Diet Coke doma nestojí 7 dolarů a je skutečně studený<\/P>5. Nemusím řešit klimatizaci v konferenčním centru<\/P>4. Jízda je snadná a parkování zdarma<\/P>3. Můj pes může sledovat se mnou<\/P>2. Židle doma jsou mnohem pohodlnější<\/P>1. Žádná fronta na toaletu<\/P> <\/P>Top 10 věcí, které jsou horší při sledování UC z domova<\/SPAN><\/P>10. Žádné odznaky k přidání na můj badge.<\/P>9. Nemohu hrát hru „Jakým jazykem ta skupina mluví?“<\/P>8. Jack nás neslyší tleskat, když si myslíme, že je něco skvělé<\/P>7. Žádná šance na nečekané učení při procházení něčeho, o čem jsem předtím neslyšel<\/P>6. Porucha pozornosti při sezení u stolu je výzvou a jiná práce odvádí pozornost<\/P>5. Žádná výmluva pro pozdní příchod, ale stejně jsem byl pozdě<\/P>4. Nemohu potkat fascinující lidi z celého světa, kteří dělají skvělé věci, které bych si přál dělat já<\/P>3. Můj pes mě pořád nutí přejít na Pro<\/P>2. Není to San Diego<\/P>1. Chybí mi moji geo-přátelé!<\/P><\/BODY><\/HTML>