Příchozí pravidlo<\/STRONG><\/P><\/TD>Lokální porty<\/STRONG><\/P><\/TD><\/TR>ArcGIS Enterprise Setup<\/P><\/TD>80, 6080, 7080, 443, 2443, 6443, 7443, 9876<\/P><\/TD><\/TR>ArcGIS Server<\/P><\/TD>1098, 4000-4004, 606, 6080, 6099, 6443<\/P><\/TD><\/TR>ArcGIS Portal<\/P><\/TD>7080, 7443<\/P><\/TD><\/TR>ArcGIS DataStore<\/P><\/TD>2443, 9876, 29080<\/P><\/TD><\/TR><\/TBODY><\/TABLE> <\/P>Pokusil jsem se o instalaci pomocí automatizované aplikace Enterprise Builder i ručně pomocí instalačního ISO balíčku ArcGIS Server for Enterprise. V obou případech se software zdá být nainstalován a nakonfigurován správně, ale pokusy o přístup k arcgis/manager (nebo jiným souvisejícím odkazům) přes prohlížeč vrací chyby typu "404 Not Found". IIS běží, jak ukazují jiné webové služby.<\/P><\/P>Při některých pokusech se zdálo, že software ArcGIS serveru běží správně, protože vidím mapové REST služby v seznamu systémových služeb. Přesto k nim nemůžeme přistupovat kvůli stejným chybám "404 Not Found".<\/P>Mám mnoho let zkušeností s produkty ESRI, ale nejsem příliš webový programátor, takže mě tyto problémy s nastavením matejí. Pravděpodobně jde o jednoduchý problém, který jste možná již dříve viděli a který blokuje přístup k systémovému rámci; avšak navzdory mnoha vyhledáváním na webu a mnoha neúspěšným (a některým částečně úspěšným) pokusům nevím, co problém způsobuje.<\/P><\/P>Pokud budete potřebovat více informací o nastavení, rád je poskytnu. Oceňuji vaši pomoc v této záležitosti.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML> |