Seznamování s Esri Support: Scott H.
<\/HEAD>Přinášíme vám dalšího člena našeho podpůrného týmu! Náš marketingový tým mluvil s Desktop analytikem Scottem Harrisem o jeho lásce k jeho práci a o práci, kterou denně vykonává při řešení problémů a hledání řešení.<\/EM>Řekněte mi něco o sobě. Jaké máte zkušenosti? <\/STRONG>
První kurz GIS jsem absolvoval, když jsem studoval bakalářský titul na Keystone College v Pensylvánii. Udělal jsem tam několik projektů, z nichž jeden byl tvorba map kampusu pomocí ArcView 3.2 (což dnes působí primitivně). Nakonec jsem získal titul v oboru Environmental Resource Management a poté jsem nějaký čas pracoval mimo GIS oblast při environmentálním testování. Poté jsem se stal GIS technikem pro Middle Rio Grande Conservancy District v Albuquerque, Nové Mexiko, kde jsem opět používal software Esri. Později jsem se vrátil ke studiu magisterského titulu v geoenvironmentálních studiích - a pak jsem skončil u Esri.Co děláte v Esri? <\/STRONG>
Jsem Support Analyst v Desktop týmu. Dává mi to opravdu smysl, protože jsem vždycky byl tak trochu technický nadšenec. Miluji počítače, dokonce si je i stavím sám, a dělal jsem to i během studia na vysoké škole. Také jsem cítil, že mít zkušenosti s GIS a technologií/softwarem mi pomůže v roli technické podpory. Když uživatelé volají, obvykle první věc, kterou musíme udělat, je zhodnotit jejich znalosti softwaru a GIS obecně. Pak je provedeme problémem, možná sdílíme obrazovky a zjistíme, jestli jde o chybu softwaru nebo problém uživatele.Proč Esri? Jak jste se o firmě dozvěděl a co vzbudilo váš zájem? <\/STRONG>
Měl jsem stáž u US Forest Service během bakalářských let a používali jsme software Esri, takže to bylo mé první skutečné, podrobné seznámení s Esri. Když jsem pracoval pro Middle Rio Grande Conservancy, zúčastnil jsem se Esri User Conference. Takže to nebyla jen práce, kterou jsem našel; měl jsem zkušenosti s produkty a hodně jsem věděl o tom, co tehdy dělali, takže mě zajímalo budovat zde kariéru.Co máte na své práci nejraději? Co je na práci pro Esri nejlepší? <\/STRONG>
Pro mě je asi nejlepší ta dobrá nálada, kterou mám, když vyřeším problém uživatele. Je to takový malý nával energie, když něco vyřešíte předtím, než přejdete k dalšímu úkolu. To se stane několikrát denně. Navíc všichni moji kolegové jsou velmi znalí a ochotní a hodně jsem se od nich naučil. Můj mentor mi zejména hodně naučil.Přestěhoval jste se sem ze Seattlu kvůli práci pro Esri. Co má Redlands, co Seattle nemá? <\/STRONG>
Když jsem dostal pohovor u Esri a jeli jsme do Redlands, rozhodli jsme se, že je to skvělé místo pro nás oba a doufáme, že zde založíme rodinu, až přijde ten čas. Také se mi líbí, že máte snadný přístup k horám i pláži a pokud potřebujete jet do města, Los Angeles je nedaleko.Máte nějakou radu pro studenty hledající práci, kterou budou milovat? <\/STRONG>
Je důležité získat co nejvíce zkušeností, buď prostřednictvím stáže nebo práce na kampusu. Nikdy nevíte, kde můžete navázat kontakt a nakonec získat práci, takže se snažte nespálit žádné mosty! Vždy budete potřebovat své reference také. A hlavně nikdy nevzdávejte! Trvalo mi dlouho usadit se a najít práci, kterou miluji. Můžete být první dva roky frustrovaní, ale také můžete hned najít něco, co milujete.
Děkujeme za skvělou radu, Scotte!Katherine D. - Strategic Marketing Intern<\/EM>
<\/BODY><\/HTML>