Po zveřejnění poměrně znepokojujícího příspěvku o ArcGIS Pro a o tom, jak přestane fungovat, pokud přerušíte údržbu, přišlo mnoho reakcí od ostatních uživatelů, kteří souhlasili s mým názorem (https:\/\/community.esri.com\/people\/s3tech\/blog\/2015\/04\/24\/arcgis-pro-is-this-the-start-of-a-revolt-against-esri<\/A>). Dnes jsem aktualizoval tento blogový příspěvek s výbornou zprávou, že ESRI nás všechny vyslyšelo a pevně vyřešilo problém s průběžným licencováním ArcGIS Pro, ať už máte smlouvu o údržbě nebo ne.<\/P><\/P>Tento krátký příspěvek je jednoduše poděkováním za to, že uživatelé vkládají své cenné názory do blogů, fór, příspěvků atd., ale ještě užitečnější je vědět, že si neříkáme jen mezi sebou. Jsem kritikem mnoha softwarových společností, ale neměli bychom zapomínat chválit, když je to na místě, takže děkuji ESRI Rob Elkins<\/A> a Jim McKinney<\/A> za váš příspěvek, zpětnou vazbu a vyřešení licenčních obav, které jsem měl já i další ohledně ArcGIS Pro.<\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Tento krátký příspěvek je jednoduše poděkováním za to, že uživatelé vkládají své cenné názory do blogů, fór, příspěvků atd., ale ještě užitečnější je vědět, že si neříkáme jen mezi sebou. Jsem kritikem mnoha softwarových společností, ale neměli bychom zapomínat chválit, když je to na místě, takže děkuji ESRI
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.